Gündem

Gündem Haberleri

Manisadan karate rüzgarı

Manisa Büyükşehir Belediyesporda yer alan karateciler Türkiye Büyükler Karatesi Şampiyonasında büyük başarı gösterdi.


Gündem 25.09.2021 15:30:00 0
Manisadan karate rüzgarı

MANİSA(İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyespor'un başarılı sporcuları , Türkiye Karate Şampiyonası'ndan 1 altın ve 1 gümüş madalya ile geri döndü.

Karate Şampiyonası'nda önemli başarılara imza atan Manisa Büyükşehir Belediyespor karatecileri Dubai'de yapılacak olan Büyükler Dünya Şampiyonası Milli Takımı seçmelerine gitmeye hak kazandı. 

Manisa Büyükşehir Belediyespor Karate Branşı Antrenörü Ali Eşsiz, “Adana’da yapılan turnuvadan Manisa’ya mutlu ve gururlu döndük. Büyükler kategorisinde ilk kez mücadele etmeye hak kazanan iki
sporcumuz, önemli spor organizasyonlarında mücadele etmiş sporcuları geride bırakarak, altın ve gümüş madalya kazandı. Öte yandan bu dereceler, Manisa’da büyükler kategorisinde karate branşında kazanılmış en büyük başarı.
Bu başarıların elde edilmesinde bizlere sağladığı desteklerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanımız Mehmet Güzgülü ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum." dedi.


Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…” Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…”
Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın" Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın"
Doğal gripsavar: Sirke! Doğal gripsavar: Sirke!
Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları
Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi