Manisalı dev adamlar Bursada Finalspora mağlup oldu


Gündem 24.10.2021 19:00:00 0
Manisalı dev adamlar Bursada Finalspora mağlup oldu

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Bursa’da karşılaştığı Finalspor’a 83-80 mağlup oldu.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi’nin 4’üncü haftasında Bursa’da Finalspor ile karşılaştı. Mücadeleye iyi başlayan temsilcimiz ilk periyodu 22-17’lik skorla önde geçti. İkinci periyotta da iyi olan ekibimiz karşısında son bölümde bulduğu sayılarla maça ortak olan Finalspor karşısında soyunma odasına 45-42 önde giden taraf oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk bölümünde iki takımda sayı bulmakta zorlandı. Üçüncü periyodun ilerleyen dakikalarında oyun üstünlüğünü ele geçiren Manisalı dev adamlar, final periyoduna 67-61 önde gitti. Final periyodunda 10 sayılık bir avantaj yakalayan temsilcimiz son bölümde oyundan düştü.

Mücadele Finalspor’un 83-80’lik üstünlüğü ile sona erdi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı