Manisalı karatecilerden Cumhuriyet Turnuvasında 4 madalya


Gündem 31.10.2021 14:30:00 0
Manisalı karatecilerden Cumhuriyet Turnuvasında 4 madalya

Manisa Büyükşehir Belediyespor karate takımı, Uşakta düzenlenen İller Ar Cumhuriyet Bayramı Karate Turnuvasına 9 sporcu ile katıldı. Turnuvada 1 altın ve 4 bronz olmak üzere toplam 4 madalya ile ayrılan takımımızda 3 sporcumuz ise röpresaj maçına çıkarak beşincilik elde etti.

MANİSA(İGFA)-  Uşak'ta 30-31 Ekim tarihlerinde yapılan İller Arası Cumhuriyet Bayramı Karate Turnuvası'nda 18 ilden 650 sporcu mücadele etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor Karate takımından 9 sporcu katılım sağladı.

Turnuvada 1 altın ve 3 bronz madalya kazanma başarısı gösteren karate Manisa karate takımında 3 sporcu ise röpresaj maçına çıkarak beşinci oldu. Nurullah Mert Kara altın madalya (kata), Erva Lamia Uyanık bronz madalya (kata), Ecrin Eda Arslan bronz madalya (kumite) ve Ceylin Ferihan Uyanık bronz madalya (kumite) kazandı. Semih Furkan Kumcu, Zehra Kocakaplan ve Firdevs Nil Kara ise röpresaj maçına çıkarak beşincilik elde etti. 

 


Okul Sporları'nda Bursa İnegöl farkı Okul Sporları'nda Bursa İnegöl farkı
Yılmaz Akkılıç Bursa Araştırmaları Ödülleri’nin kazananları belli oldu Yılmaz Akkılıç Bursa Araştırmaları Ödülleri’nin kazananları belli oldu
Özlem Değirmen'den Fashion Week Türkiye’ye damga Özlem Değirmen'den Fashion Week Türkiye’ye damga
Sanatçı Sümer Ezgü'den mesleki ve kültürel söyleşi Sanatçı Sümer Ezgü'den mesleki ve kültürel söyleşi
İzmit'te Başkan sözünü tuttu, pamuk şekeri arabasına kavuştu İzmit'te Başkan sözünü tuttu, pamuk şekeri arabasına kavuştu