Manisalı muhtarlara Genel Sekreter Öztozludan ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir ve Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan’ı ziyaret etti.


Gündem 6.04.2021 18:30:00 0
Manisalı muhtarlara Genel Sekreter Öztozludan ziyaret
MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, ilk olarak Manisa Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Özdemir’i ziyaret etti. Öztozlu, geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde yeniden Manisa Büyükşehir Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına seçilen Hüseyin Özdemir ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.

BAŞKANIN SELAMLARINI İLETTİ Ali Öztozlu daha sonra ise Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Oybirliğiyle yeniden Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Bedriye Pehlivan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Öztozlu,”Vatandaşlarımızla, mahalle muhtarlarımızla bizlerin arasında iletişim kuruyorsunuz. Bu anlamda sizleri ziyaret ederek başkanımızın selamlarını iletmek istedik" dedi.

Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı
Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak