Manisalı sporcu Bursa’dan dereceyle döndü


Gündem 5.07.2021 12:30:00 0
Manisalı sporcu Bursa’dan dereceyle döndü

Yerli ve yabancı binin üzerinde sporcunun mücadele ettiği Uludağ Premium Ultra Trail’den, Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı maratoncusu Ahmet Bayram dereceyle döndü.  

MANİSA (İGFA) - 30 kilometrelik etapta yarışan Bayram, genel klasmanda 5. olurken, yaş gurubunda da 2. oldu. Uludağın zirvesinde bu yıl 3.sü düzenlenen Uludağ Premium Ultra Trail’de sporcular, 66, 30, 16 ve 6 kilometrelik etaplarda yarıştı.

Bin 500’e yakın sporcunun katıldığı yarışta,  Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Ahmet Bayram da 30 kilometrelik etapta yarıştı. Nefes kesen mücadele de Bayram, genel klasmanda 5., 40-49 yaş gurubunda da 2. olmayı başardı.

Zorlu parkurdan Manisa’ya dereceyle döndüğü için mutluluğunu dile getiren Ahmet Bayram, kendisine sağlanan desteklerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü’ne teşekkür etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Basketbolda Bursa derbisi heyecanı Basketbolda Bursa derbisi heyecanı
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı