Manisalı sporcu Gülşen Delen Milli Takıma seçildi

Manisa Büyükşehir Belediyespor Atıcılık ve Avcılık takımımızın şampiyon sporcusu Gülşen Delen, Türk Milli Takımı’na seçilme hakkı kazandı.


Gündem 26.03.2021 17:30:00 0
Manisalı sporcu Gülşen Delen Milli Takıma seçildi
MANİSA (İGFA)- Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası, Mersin-Erdemli ilçesinde gerçekleşti. Manisa Büyükşehir Belediyesporun başarılı sporcusu Gülşen Delen de mücadele ettiği Büyük Bayanlar Havalı Tüfek Yarışmasında, 6 serilik atışlarda sırasıyla 103.0, 104.0, 103.9, 102.9, 103.3 puan aldı ve toplamda 620 puanla atışları tamamladı. Gülşen Delen aldığı bu sonuçla Türk Milli Takımına seçilme hakkı kazandı.   Mersin ili Erdemli ilçesinde gerçekleştirilen şampiyonada Milli Takıma seçilme hakkı kazanan Gülşen Delen’in başarısıyla gururlandıklarını belirten Kulüp Başkan Yardımcısı Hakan Kadayıfçılar, “Manisa Büyükşehir Belediyespor olarak katıldığımız her turnuvadan başarılı sonuçlarla dönmeyi hedefliyoruz. Sporcumuz Gülşen Delen’de şanlı bayrağımız için mücadele etme fırsatı yakaladı. Tüm camiayı mutlu eden bir sonuç oldu. Gülşen’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…” Mahmut Arıkan bu sefer de tüm partilere çağrıda bulundu: “Gönül Rahatlığıyla…”
Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın" Milletvekili Kılıç: "Oylarınızı AK Parti’den yana kullanın"
Doğal gripsavar: Sirke! Doğal gripsavar: Sirke!
Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları Modacı Özlem Değirmen’den bayramda şıklık tüyoları
Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi Hitachi Astemo Türkiye’de Mesut Sancaklı dönemi