Manisalı yüzücüler Türkiye Şampiyonası’na katılacak


Gündem 6.07.2021 17:00:00 0
Manisalı yüzücüler Türkiye Şampiyonası’na katılacak

Manisa Büyükşehir Belediyesporlu yüzücüler Cemre Çimen ve Deren Güler, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Yüzme Havuzunda düzenlenen 11-12 yaş test müsabakalarında katıldıkları 12 müsabakada en iyi zamanlarını yüzdüler.

MANİSA (İGFA) - 2009 doğumlu sporcular, aldıkları sonuçlarla 11-12 yaş Türkiye Şampiyonasına katılım için gerekli olan A barajlarını geçerek, Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandılar.  

Müsabakalarda alınan sonuçlar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor Yüzme Antrenörü Sinan Aktılav, “Sporcularımız, katıldıkları test müsabakalarını başarılı bir şekilde tamamladılar. Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından belirlenen A barajını aşarak, Türkiye Şampiyonasına katılım hakkı kazandılar. Sporcularımızın gelişimi ve madalyalar kazanmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.  

2009 doğumlu yüzücü Deren Güler, yarıştığı 6 kategoride kendi en iyi zamanlarını geliştirdi. Deren Güler; 100 metre sırtüstü kategorisinde müsabaka 1’incisi, 200 metre sırtüstü kategorisinde müsabaka 1’incisi, 50 metre sırtüstü kategorisinde müsabaka 2’ncisi, 50 metre kelebek kategorisinde müsabaka 2’ncisi, 100 metre serbest kategorisinde müsabaka 5’incisi, 50 metre serbest kategorisinde müsabaka 4’üncüsü oldu.   2009 doğumlu yüzücü Ceren Çimen, mücadele ettiği 6 kategoride kendi en iyi zamanlarını geliştirdi.


Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme Arı ürünlerine ilişkin önemli düzenleme
Keşan'da uyuşturucu operasyonunda 5 kişi yakalandı Keşan'da uyuşturucu operasyonunda 5 kişi yakalandı
HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi HSK 6 ilin bölge derecelerini belirledi
Havsa’da göçmen kaçakçılarına operasyon! Havsa’da göçmen kaçakçılarına operasyon!
BUYAZ Şiir Onur Ödülü Ayten Mutlu’ya verildi BUYAZ Şiir Onur Ödülü Ayten Mutlu’ya verildi