Manisanın dev adamları Samsunu devirdi


Gündem 14.11.2021 14:00:00 0
Manisanın dev adamları Samsunu devirdi

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi’nin 7’inci haftasında Samsunspor’u 84-77 mağlup etti. Evinde bu sezon mağlubiyet yüzü görmeyen yeşil-beyazlı ekip, rakibine de bu sezonki ilk yenilgisini yaşattı.

MANİSA (İGFA) - Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, evinde Samsunspor’u ağırladı.

Mücadeleye iyi başlayan taraf yeşil-beyazlı Manisa oldu. 18-10’luk skorla ilk periyotta skor avantajını yakalayan Manisa Büyükşehir, rakibinin 11 sayılık serisine engel olamadı ve ilk çeyrek 21-18’lik skorla bitti. İkinci periyot başabaş bir oyuna sahne olurken soyunma odasına Samsunspor 46-42 önde giden taraf oldu.

Mücadelenin ikinci yarısına hem savunmada hem de müdafaada iyi başlayan Manisa’nın dev adamları, skorda üstünlüğü 66-64’lük skorla ele geçirdi. Özellikle son periyotta oyuna ağırlığını koyan yıldız oyuncu Diante Watkins bulduğu isabetler ile takımına skor avantajını getirdi. Son periyotta rakibine 13 sayı imkanı veren dev adamlar, 84-77’lik skorla maçtan galip ayrıldı. Bu sezon evinde oynadığı dört maçı da kazanan Manisa’nın dev adamları, rakibine de ilk mağlubiyetini yaşattı.

Diante Watkins 21 sayısıyla maçın en skorer ismi olurken tüm sayılarını ikinci yarıda kaydetti. Koray Uzunhasan 16 sayı, 7 ribaunt ve 5 asistlik performansı ile maçın yıldızlarından biriydi. Fatih Cantitiz 13 sayı, 8 ribaunt, Sercan Topcu 12, Akın Kandemir 10 sayısı ile çift haneli skor üreten diğer oyuncularımız oldu. Andre Williamson da maçı 9 sayı, 8 ribauntluk performans ile tamamladı.


CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor
Ak Parti’nin adayı Mehmet Ali Ertuğrul oldu Ak Parti grubu adına Mehmet Ali Ertuğrul il Genel meclis Başkanlığı seçimlerine katılacak
Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’ Nilüfer Belediyesinde ‘Belediye Kütüphaneleri Bölge Semineri’
Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı Merkez'in Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı
Başkan Yalçın: “Yaşam çıtasını çok yükselttik” Başkan Yalçın: “Yaşam çıtasını çok yükselttik”