Manisanın Halitpaşa Mahallesinde dere temizliği

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlik çalışmasını tamamlayarak mahalle halkına rahat nefes aldırıldı.


Gündem 30.04.2021 13:00:00 0
Manisanın Halitpaşa Mahallesinde dere temizliği
MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri tarafından Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirildi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışma, kısa süre içerisinde tamamlanarak, özelikle kış aylarında bölge sakinleri için tehlike arz edebilen taşkın riski ortadan kaldırıldı. Hayata geçirilen çalışma ile mahalle sakinleri rahat bir nefes aldı. Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış, MASKİ Genel Müdürlüğünün çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, yürütülen hizmetlerden ötürü Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı