Manisanın jimnastikçileri şampiyonaya hazır

Manisa Büyükşehir Belediyespor jimnastik takımı, 8-10 Nisan tarihleri arasında Manisada düzenlenecek olan Aerobik Jimnastik Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.


Gündem 1.04.2021 13:00:00 0
Manisanın jimnastikçileri şampiyonaya hazır
MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Caner Vatansever, antrenör Mehmet Ali Ekin eşliğinde çalışmalarını sürdüren jimnastik takımını ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mehmet Güzgülünün selamlarını ileten Ali Caner Vatansever, 8-10 Nisan tarihleri arasında Manisada düzenlenecek olan Aerobik Jimnastik Türkiye Şampiyonası için de sporculara başarılar diledi.

MANİSA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK Aerobik Cimnastik Türkiye Şampiyonasının Manisada gerçekleştirileceğini belirten antrenör Mehmet Ali Ekin, "Birçok ilden gelecek sporcuları gençler ve büyükler kategorisinde Manisada misafir edeceğiz. Bu aynı zamanda milli takım değerlendirme ve seçme yarışması niteliğinde olacak. Antalyada yapılacak olan Antalya Uluslararası Cup ve Azerbaycan Baküde yapılacak dünya şampiyonası için önce burada seçileceğiz, oradan Baküye, hemen ardından İtalyaya, sonra da Konyada İslam Oyunlarına gideceğiz. Pandemisiz güzel bir yarışma geçireceğiz diye ümit ediyorum. Büyükşehir Belediyespor olarak inşallah bütün madalyaları toplayacağız" diye konuştu.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı