Gündem

Gündem Haberleri

Manisaya çevreci yatırım

Manisada evsel nitelikli atıksuların çevre kirliliğine yol açmaması için çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, 30 milyon lira maliyetlik yatırımla inşa edeceği Sarıgöl Atıksu Arıtma Tesisinin yer teslimini yükleniciyi firmaya yaptı.


Gündem 11.03.2021 18:30:00 0
Manisaya çevreci yatırım

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde çevreci yatırımlarına devam ediyor. Atıksu arıtma tesisi olmayan ilçe merkezi kalmaması için dört bir koldan çalışan MASKİ, önemli bir adım daha attı. Sarıgöl ilçesine inşa edilecek 30 milyon TL’lik atıksu arıtma tesisinin yer teslimi yüklenici firmaya yapıldı. Tesisin yapılacağı alan ve kollektör hattının geçeceği güzergah proje üzerinden incelendi. Yer tesliminde İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Enver Çelebi, Yapım Uygulamaları Müdürü Mehtap Büyüknisan, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir, Projeler Dairesi Şube Müdürlerinden Kadri Akkurt ve teknik personel yer aldı.

Çevreci tesis 41 bin kişilik nüfusa hitap edecek. Yıllık 1 milyon 800 bin metreküp atıksu arıtımı yapılacak tesis ile atıksular sağlıklı bir şekilde doğal ortama deşarj edilecek.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı