Manş Denizi’nden İngiltere’ye rekor mülteci


Gündem 20.07.2021 18:00:00 0
Manş Denizi’nden İngiltere’ye rekor mülteci

İngiltere hükümeti, 430 göçmenin yasa dışı yollardan Manş Denizini geçtiğini duyurdu. Bu sayı, bir günde Birleşik Krallıka giriş yapan mülteci sayısında rekor anlamına geliyor.

Manş Denizindeki geçişleri engellemekten sorumlu ekibin başındaki isim Dan OMahoney, "Avrupa genelinde yasa dışı göçün artması nedeniyle kanal boyunca tehlikeli küçük tekne geçişlerinde kabul edilemez bir artış var" dedi.

İçişleri Bakanlığı, Fransız makamlarıyla yapılan işbirliğiyle bu yıl şimdiye kadar 7 binden fazla insanın geçiş girişimini engellediğini kaydetti. Fransız kaynaklara göre, yılın ilk altı ayında, 7 bin 999 göçmen 399 ayrı olayda tekneyle başarılı bir şekilde kanalı geçti. 2020de de 9 bin 551 göçmenin dahil olduğu 868 olay kaydedildi.


Küresel Ve Ulusal Dijital Finans Zirvesi İstanbul’da başladı!  Küresel Ve Ulusal Dijital Finans Zirvesi İstanbul’da başladı! 
Bursa’nın o ilçesi Türkiye’nin en güzel ilçeleri arasında yer aldı! Bursa’nın o ilçesi Türkiye’nin en güzel ilçeleri arasında yer aldı!
Çayırovalılardan Başkan Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti Çayırovalılardan Başkan Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti
Malatya Büyükşehir Belediyesinde seçimin ardından ilk meclis toplantısı Malatya Büyükşehir Belediyesinde seçimin ardından ilk meclis toplantısı
Başkan Zeyrek, MTSO Yönetimini ağırladı Başkan Zeyrek, MTSO Yönetimini ağırladı