Mardin Büyükşehir’den yangın söndürme çalışmalarına tam destek


Gündem 31.07.2021 16:30:00 0
Mardin Büyükşehir’den yangın söndürme çalışmalarına tam destek

Son yılların en büyük yangın felaketlerinden birini yaşayan Antalya’ya Mardin Büyükşehir Belediyesinden destek geldi.

Şehmus EDİS (Mardin İGFA) - Mardin Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaşın talimatıyla itfaiye Müdürlüğüne ait 2 pikap,2 itfaiye aracı ve 2 su tankeri olmak üzere 6 araç ve 11 personel Antalya’ya yola çıktı.

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 3 araç, 6 personel ile Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı 2 araç, 4 personel Antalya bölgesinde devam eden yangınlara müdahale etmek için yola çıktığını duyurdu. Antalya bölgesinde yapılacak görevlendirmenin ardından belirlenen noktalarda yangın söndürme çalışmalarına katılacağını kaydeden Demirtaş, hafta içerisinde ise Kilis’te çıkan orman yangınlarına müdahale etmek için 2 araç 6 personel yola çıktığını hatırlattı.


Şarkikaraağaç bu kışı doğalgazla geçirecek Isparta’nın merkeze en uzak ilçelerinden birisi olan Şarkikaraağaç ilçemizde doğalgaz hattı döşeme çalışmaları bütün hızı ile devam ediyor.
Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi