Mardin’de 11 ayrı klinikle bölgeye hizmet


Gündem 19.06.2021 08:30:00 0
Mardin’de 11 ayrı klinikle bölgeye hizmet

Mardinde yüksek teknolojik donanımı ve tecrübeli kadrosuyla dikkat çeken Denizdental, ağız ve diş sağlığı konusunda bölgenin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek polikliniğiyle renkli bir açılışa ev sahipliği yaptı.

Şehmus EDİS(MARDİN İGFA)
Bölgede birçok yeniliğe imza atmak üzere tasarlanan Denizdental polikliniği, modern teknolojik donanımı, tecrübeli kadrosu ve dental malzemede kalitesiyle ön plana çıkarken, bulunduğu lokasyon sayesinde bölge insanına büyük avantajlar sağlıyor.
Mardin ve yurdun çeşitli yerlerinden çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde konuşan Kızıltepe İlçe Sağlık Müdürü Abdullah Gökçe, Mardinin merkezinde her konuma yakın lokasyonda açılan bu merkezin kendisini çok sevindirdiğini ifade etti.
Denizdental Kurucu ortaklarından Dr. Agit Bayat da Bir hayalim vardı. Doğup büyüdüğüm ve diş hekimi olmamı sağlayan bu topraklar da hizmet etmek. Tedavi yöntemi, hizmet kalitesi, teknik donanım ve malzeme yeterliliği açısından büyükşehirlerle yarışacak bir polikliniği oluşturmalıydık. 11 ayrı kliniğiyle kapasitesi arttırılabilen modern bir poliklinik açmanın gururunu yaşıyorum. Bölgede bu alanda yaklaşık 25 personele istihdam sağlamak da ayrıca gurur verici dedi.
Deniz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ortağı ve Mesul Müdürü Diş Hekimi Dr. Abdulkadir Düzce ise Hayal etmek başarmanın ilk basamağıdır. Hayal ettik ve bölgemize ağız ve diş sağlığı konusunda her türlü hizmeti sunacak olan polikliniğimizi açtık. Bölgemizde ağız ve diş sağlığı konusunda ciddi anlamda boşluklar var. Bu boşluğu doldurmak için yatırımlarımıza devam edeceğiz. Ayrıca sağlık turizmi bağlamında bölgemizin tanıtımına ciddi katkılar sunacak hedeflerimiz var. Ayrıca bu alanda yapacağımız yatırımlarımız istihdam konusunda bölgemiz ve ülkemiz adına önemli kazanımlar sağlayacak diye konuştu.


Polikliniğin tasarım ve inşasında bölgenin hak ettiği hizmeti sunmak için özveriyle gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan İnşaat Mühendisi Servet Düzce ise Çok mutlu ve gururluyum. Zira halkımız bu hizmeti hak ediyor" dedi.


HEKTAŞ iddiaları yalanladı HEKTAŞ iddiaları yalanladı
Başkan Hürriyet vatandaşı 'Sen Anlat İzmit' programında dinliyor Başkan Hürriyet vatandaşı 'Sen Anlat İzmit' programında dinliyor
Aras, CHP Grup toplantısına katıldı Aras, CHP Grup toplantısına katıldı
Türkiye'de Taekwondo sporunun gelişim süreci ele alındı Türkiye'de Taekwondo sporunun gelişim süreci ele alındı
Beylikdüzü'nde kadınlara öz savunma eğitimi Beylikdüzü'nde kadınlara öz savunma eğitimi