Gündem

Gündem Haberleri

Mardin’de COVID-19 takibi

Mardinde COVID-19 salgınıyla mücadele sürüyor.


Gündem 3.02.2021 15:58:00 0
Mardin’de COVID-19 takibi

MARDİN (İGFA) - Mardin Valiliği ve ilçe kaymakamlıkları tarafından görevlendirilen ekiplerin bir hafta boyunca yaptıkları çalışmaların asayiş raporu basınla paylaşıldı. COVID-19 ile mücadele noktasında vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek için alınan tedbirlerde hane ziyaretlerini sürdüren ekipler, bir yandan izolasyonda kalan vatandaşların takibini yaparken, diğer yandan maske denetimlerini de aralıksız sürdürüyor.

Son bir haftada bin 182 hane ziyaretinin yapıldığı Mardin genelinde, Artukluda 466, Kızıltepe’de 187, Midyat’ta 152, Nusaybin’de 85, Derik’te 61, Mazıdağı’nda 89, Savur’da 27, Dargeçit’te 85, Ömerli’de 6 ve Yeşilli’de 24 hanede izolasyon takibi gerçekleştirildi. Ekipler ziyaretlerde, hanede yaşayan şahısların her türlü gıda ve sağlık ihtiyaçlarını giderirken izolasyon sürecinde olması gerekirken evde bulunmayan şahıslara da cezai işlem uyguladı. Son bir hafta yapılan maske denetimlerinde ise kurallara uymadıkları belirlenen 48 şahsa 42 bin 670 lira cezai işlem uyguladığı öğrenildi.



YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar, BUÜ Senatosu’na konuk oldu YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar, BUÜ Senatosu’na konuk oldu
Kırgız Büyükelçi Kayseri ziyaretlerini tamamladı Kırgız Büyükelçi Kayseri ziyaretlerini tamamladı
Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı
Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı
Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde