Mardin, ‘Foto Maraton’a hazırlanıyor


Gündem 12.07.2021 11:00:00 0
Mardin, ‘Foto Maraton’a hazırlanıyor

Mardin’in tarihi, kültürel ve doğal zenginliğini ulusal ve uluslararası alanda tanıtımını sağlayacak “Mardin Foto Maraton 2021” 23-26 Eylül tarihlerinde düzenlenecek.

Şehmus EDİS (Mardin İGFA) - Mardin Valiliği, Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ve DİKA’nın destekleriyle "Foto Maraton 2021"nin bu yıl 23-26 Eylül tarihlerinde düzenleneceğini duyurdu. Mardin ve tüm ilçelerinin tanıtılmasına katkı sağlamak, şehrin kültürel, tarihi ve doğal zenginliğinin ve turistik yönlerini ön plana çıkarmak amacıyla sanatsal etkinlik kapsamında fotoğraf sevenlerin buluşacağı “Mardin Foto Maraton 2021” konulu Foto Maratonda, hem profesyoneller, hem amatör yarışmacıların katılabileceği belirtilirken, yarışma kapsamında dört gün boyunca Foto Maraton da yer alacak.

23 – 26 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek programda  Mardin’e gelen yarışmacılar 4 gün boyunca Mardin’i bütün yönleriyle fotoğraflayacaklar. Ödüllü yarışmada, birincilik ödülü 12 bin lira, ikincilik ödülü 10 bin lira, üçüncülük ödülü 8 bin lira olarak belirlenirken, Mardin Valiliği, Mardin Büyükşehir Belediyesi, Aziz Sancar, Adnan Avuka, Suphi Hindiyerli, Şeyhmus Erginoğlu, Zekiye Midyat adlarına da 4er bin liralık özel ödül verilmesi kararlaştırıldı. Yarışmada sergileme Ödülü  (60 Adet): 400 TL, Satın Alma (Kurumun İsteği Kadar) : 400 TL ödül verileceği bildirildi.

Yarışmayla ilgili  detaylarına www.mardin.gov.tr internet sitelerinden ulaşılabilir.


Bursa Nilüfer'de Başkan Özdemir'den şehit yakınları ve gazilere ziyaret Bursa Nilüfer'de Başkan Özdemir'den şehit yakınları ve gazilere ziyaret
Bursa Nilüfer'de “Dede Helvası” geleneği Bursa Nilüfer'de “Dede Helvası” geleneği
Kuru incir rotasını Kuzey Amerika’ya kırdı Kuru incir rotasını Kuzey Amerika’ya kırdı
Başdeğirmen: Sorumluluğumuzun bilincindeyiz Başdeğirmen: Sorumluluğumuzun bilincindeyiz
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat! Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!