Mardin Midyat’ta down sendromlu İbrahim’e doğum gününü sürprizi


Gündem 13.07.2021 16:30:00 0
Mardin Midyat’ta down sendromlu İbrahim’e doğum gününü sürprizi

Mardinin Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, ilçede yaşayan down sendromlu 11 yaşındaki İbrahim Özcanı evinde ziyaret ederek, doğum gününü kutladı, bisiklet hediye etti.

Şehmus EDİS (Mardin İGFA) - AK Partili Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, down sendromlu İbrahim Özcan’ı Bağlar mahallesindeki evinde ziyaret ederek, doğum günü kutladı.  Doğum günü pastasını ve en büyük arzusu olan bisikletini alarak kardeşleri ve arkadaşlarıyla birlikte yeni yaşını kutladı.  Bisiklet sürmesine yardım etti. Pastayı birlikte kesip paylaştılar.

Belediye Başkanı Veysi Şahin, kendilerin e ulaşan down sendromlu İbrahim’in doğum gününü kutlamaya geldiklerini ve sürpriz yapmak istediklerini söyledi. Başkan Şahin, Midyat Belediyesi olarak her zaman down sendromlu ve engellilerin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Down sendromlu İbrahim’in annesi Saime Özcan ise, Belediye Başkanı Veysi Şahin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Şahin’in doğum günü ziyaretinin ardından apartman sakinleri ile hatıra fotoğrafı çekti. Gençlerle sohbet ederek sorun ve taleplerini aldı.


AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba
KESKİN GÖREVİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ ISPARTA 23-24 DÖNEM İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLAN SERKAN KESKİN, GÖREVİ 25 DÖNEM İÇİN MECLİS BAŞKANI SEÇİLEN AV. MEHMET ALİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ.
ISPARTA İL GENEL MECLİS BAŞKANI ERTUĞRUL OLDU 31 Mart yerel seçimlerin ardından İl Genel Meclisimizin 25. Dönem 2024 yılı Nisan Ayı 1. Birleşimine seçilen İl Genel Meclis Üyeleri, 24.Dönem İl Genel Meclis Başkanı Serkan KESKİN, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Av. Abdullah