Mardin Yeşilli’de aşılama tam gaz


Gündem 9.07.2021 15:30:00 0
Mardin Yeşilli’de aşılama tam gaz

Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan yerinde COVID-19 aşı uygulaması kapsamında Mardin’in Yeşilli İlçesinde belediye önünde kurulan aşı standında vatandaşlar aşılanmaya başlandı.

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
Sağlık Bakanlığı’nın virüs ile daha etkin mücadele edilmesi amacıyla başlattığı, aşı programı kapsamında Mardine bağlı Yeşilli İlçe Belediyesi ile İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri belediye binası önünde kurduğu aşı standında hem belediye personeli hem de vatandaşlar COVID-19 aşısı oluyor.

Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Sağlık İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen standa vatandaşların kolayca COVID-19 aşısı olabilmeleri amaçlandığını söyledi.

Hem belediye personeli hem de vatandaşlarımız COVID-19 aşısı olmak için standa ilgi gösterdiğini belirten Başkan Demir, “Ülkemizde yeni kapanma dönemlerinin yaşanmaması ve yakın gelecekte maske kullanımının kalkması için vatandaşların aşı olmaları büyük önem arz ediyor. Bu nedenle ilçemizdeki vatandaşlarımızı aşı olmak için belediye önünde açılan aşı standına gelip aşı olmalarını bekliyoruz. Sağlık Müdürlüğünün aşıyı vatandaşın ayağına kadar getirmesi nedeniyle de ayrıca teşekkür ediyorum”dedi.

Bu arada aşı olmada tereddüde düşen vatandaşlara ise standa görevli doktorlar aşı konusunda gerekli bilimsel açıklamayı yaptıktan sonra vatandaşların aşı konusunda ikna olduğu görüldü.



ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor
Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi
Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor!  Kanser genç yetişkinlerde hızla artıyor! 
Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır” Hüseyin Erkin:”Keşan’a su temin eden Kadıköy  Barajı’ndan daha fazla yararlanılmalıdır”