Gündem

Gündem Haberleri

Mardinde AYKOME toplandı

Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen’in başkanlığında Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Genel Kurul Toplantısı yapıldı.


Gündem 18.02.2021 16:30:00 0
Mardinde AYKOME toplandı

MARDİN (İGFA) - Mardinde gerçekleşen AYKOME toplantısında kent genelinde süren alt yapı çalışmaları değerlendirildi. Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzenin başkanlığındaki toplantıya Artuklu, Ömerli, Mazıdağ, Kızıltepe Belediye Başkanları ile Daire Başkanları, Karayolları, MARSU, DEDAŞ, Akmercan ile diğer kurum yetkilileri katıldı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Vali ve Büyükşehir Başkan Vekili Mahmut Demirtaş’ın talimatları doğrultusunda kent genelinde alt yapı çalışmaları başta olmak üzere birçok alanda hizmet atağı başlatacaklarını kaydetti. "Artık Mardin’de alt yapı gibi bir sorun ile karşılaşmak istemiyoruz onun için bu sorunu sonlandırmak istiyoruz" diyen Süzen, Şubat ayının sonunda Büyükşehirin sorumluluk alanı içerisinde bulunan cadde ve yolların asfaltlanması için ihaleye çıkılacağını, yetkili kurumlarla birlikte doğalgazı tüm ilçelerimize götürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Toplantıda Fen İşleri Daire Başkanı Cebrail Aslan, Daire Başkanlığının iş ve işlemleri ile ilgili genel bilgi verirken altyapı yatırımları yapan kamu kurum ve kuruluşlarının 2021 yılı yatırım öngörüleri görüşüldü.  


Kırmızı ette ibre tersine döndü Isparta’da son bir haftada et ürünlerinde yüzde 10 oranında bir düşüş yaşandı.
Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...