Mardinde Ömerli heyetinden Vali Demirtaş’a teşekkür ziyareti

Mardinin Ömerli ilçesinde yapılan hizmetler için Kaymakam Abdullah Huzeyfe Çakmakın önderliğinde ilçe esnafından oluşan heyet, Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür ziyaretinde bulundu.


Gündem 5.03.2021 18:30:00 0
Mardinde Ömerli heyetinden Vali Demirtaş’a teşekkür ziyareti

MARDİN (İGFA) - Mardinde Ömerli Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ ve esnaflarından oluşan heyet ilçede yapılan altyapı ve üstyapı hizmetlerinden dolayı Vali Demirtaş’ı ziyaret etti.  Özellikle doğalgaz, içme suyu ve kanalizasyon hizmetleri için memnuniyetlerini dile getiren heyet, semt pazar yeri için de Vali Demirtaş’tan talepte bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Vali Demirtaş, "Ömerli ilçemiz bizim için önemli bir ilçe. Her ilçemize hizmet götürdüğümüz gibi Ömerli ilçemize de ihtiyaç duyulan hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz. Bizden hizmet talep eden herkese kapımız ardına kadar açık. El birliği ile çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum" dedi. Ömerli için önemli adımlar attıklarını kaydeden Vali Demirtaş, yapılan hizmetlerin vatandaşlara da hayırlı uğurlu olmasını diledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Ece Seçkin sınırlarını aştı! Ece Seçkin sınırlarını aştı!
'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak 'Asansör İstanbul' ilk kez Mayıs'ta kapı açacak
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var