Mardinde öncelikle su ve yol sorununu çözecek

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, ilçe belediye başkanları ile bir araya gelirken, yapılan veya planlanan hizmetler ile ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi.


Gündem 2.04.2021 18:30:00 0
Mardinde öncelikle su ve yol sorununu çözecek

MARDİN (İGFA) - Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik Salonunda gerçekleşen toplantıda 2021 yılında yapılması planlanan ve öncelikli hizmetlerin değerlendirmesi yapıldı.

Toplantıya Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı, Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, Ömerli Belediye Başkanı Hüsamettin Altındağ, Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, MARSU Genel Müdürü Abdüsselam Altunkaynak ve Fen İşleri Daire Başkanı Cebrail Aslan katıldı.

Kente geldiği günden bu yana Mardin ve tüm ilçelerindeki hizmetleri samimi ve şeffaf bir şekilde yaptıklarını belirten Vali Demirtaş, "Elimizdeki tüm imkânlar ile ilçelerimiz arasında ayrım yapmadan eşit şekilde vatandaşımızın ayağına kadar hizmet götürüyoruz. Yapılan tüm yatırım ve harcamalar da açık ihale yöntemiyle hareket ediyoruz. Belediyeyi devraldığımızdan bu yana attığımız adımlar bizlere olumlu geri dönüyor. Ekip arkadaşlarım ile birlikte kaynaklarımızı en doğru şekilde harcamak üzere sürekli istişareler yapıyoruz. Bütçemizin büyük bir bölümünü yatırıma harcayacağız. Özellikle yol ve su konularında bu sene çok büyük hedefler koyduk. İnşallah, Allah nasip ederse yol ve su konusunu bu sene sorunsuz bir şekilde gündemimizden çıkaracağız’’ diye konuştu.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor