Mardinli esnaftan askıda tatlı kampanyası

Mardinde bir halka tatlıcısı pandemi nedeni ile işsiz kalan vatandaşlarla dayanışma amacıyla askıda tatlı uygulaması başlattı.


Gündem 14.04.2021 16:00:00 0
Mardinli esnaftan askıda tatlı kampanyası
MARDİN (İGFA) - Mardinin Artuklu İlçesi Yenişehir semtinde tatlıcılık yapan Fatih Alan (25), Koronavirüs salgınında müşterileri arasında dayanışma amacıyla ramazan ayı boyunca askıda tatlı uygulaması başlattığını söyledi.

Her gün kendisinin 20 kilo, müşterilerinin de 30- 40 kilo civarında tatlı askıya koyduğunu belirten Alan, “Bu pandemide işinden gücünden olan kardeşlerimizin iftar sofrasına tatlı ulaştırmak amacıyla böyle bir uygulama başlattık. Geçen ramazan ayında da yaptım. Günde ortalama 50- 60 kilo tatlı dağıtıyoruz. Bunu yaparken de kimseyi teşhir etmiyoruz. Allah vesile olanlardan razı olsun” dedi.  
HER GÜN 20 KİLO TATLI Koronavirüs pandemisinde herkesin bir birleriyle dayanışma içerisinde olması gerektiğine işaret eden Alan, “Kendim her gün burada ihtiyaç sahipleri için askıya 20 kilo tatlı bırakıyorum. Bütün esnafın bu şekilde yapmalarını istiyorum. Geçen sene de bir ay içerisinde 700- 800 kilo tatlı dağıttım. Müşterilerimiz de buna destek veriyor” dedi. Bu arada askıda tatlı kampanyasına destek olan Sinan Ceylan da, “Gerçekten de güzel bir uygulama. Allah Fatih kardeşimizden razı olsun” dedi.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu
Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Mehmet Kemiksiz: “Çok kıymetli bir hazine Talas’ta” Mehmet Kemiksiz: “Çok kıymetli bir hazine Talas’ta”