Marmaris Aquamasters’la turizm sezonuna başlıyor


Gündem 27.05.2021 16:30:00 0
Marmaris Aquamasters’la turizm sezonuna başlıyor

Marmaris Kaymakamlığı’nın aldığı tedbirlerle Coronavirüs Pandemisinioldukça sağlıklı yaşamaya devam eden Marmaris; 2021 Turizm Sezonu’na 12Uluslararası Arena Aquamasters Şampiyonası ile giriyor.

MARMARİS (AjansCANKA)

Marmaris belediyesinden verilen bilgiye göre; 800 sporcunun katılacağı 12. Uluslararası Arena Aquamasters Şampiyonası, 28 Mayısta Marmaris’te başlayacak. Geçen yıl Covid-19 nedeniyle yapılamayan Uluslararası Arena Aquamasters Şampiyonası’nın 12.si, Türkiye Yüzme Federasyonu, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonu ve Marmaris Belediyesi’nin işbirliği ile düzenlenecek.

BAŞKAN OKTAY: “SPOR VE TURİZM KENTİ MARMARİS

Marmaris’in tanıtımı için etkinliğin çok önemli olduğuna dikkat çeken Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Ortak tutkumuz suya olan sevgimiz. Spor ve turizm kenti Marmaris’te 12 kez düzenlenecek Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’na bir kez daha ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 28 Mayıs Cuma günü İçmeler sahilinde gerçekleştirilecek yarışlara katılacak tüm sporcularabaşarılar diliyorum” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı