Marmaris Belediyesi’nden muhtarlara yazıcı desteği


Gündem 31.05.2021 18:30:00 0
Marmaris Belediyesi’nden muhtarlara yazıcı desteği

Marmaris Belediyesi, mahalle muhtarlarına bilgisayar yazıcısı hediye etti.

MUĞLA (AjansCANKA)

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, muhtarlarla bir araya geldi. İçmeler Hizmet binasında düzenlenen toplantıda ihtiyacı olan muhtarlara yazıcı hediye edildi. Başkan Oktay toplantıda yaptığı konuşmada pandemi nedeniyle tüm dünyanın farklı bir dönemden geçtiğine dikkat çekerek, “Hep birlikte mücadele ederek bu günlere kadar geldik. Hizmet yönünde de hiçbir zaman standartların altına düşmedik. Vatandaşlarımıza gerekli hizmetleri ulaştırmak için çalıştık. Gerçek anlamda olumsuzluklar olmasına rağmen hiçbir şeyi bahane etmeden kendi iş programımız çerçevesinde ilçemizin tüm bölgesine hizmet ulaştırmaya çalıştık. Bunda sizlerin de büyük katkıları var. Bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum. Gücümüz yettiği oranda çiftçilere, esnafa destek oluyoruz. Üreten insanların mağdur olmaması çok önemli. Bu şekilde yaklaştık ve çözüm üretme gayreti içinde olduk” dedi.


Burdur'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı! TBMM’nin açılışı 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Burdur’da coşku ile kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamalarda sosyal medyada çektikleri yöresel halk oyunu videolarıyla milyonlarca izleyiciy
Abdi Özeren İmam hatip ortaokulu öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Millî Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin ve Beraberindeki Çocukları Kabul Etti.
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.
Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek Başkan Başdeğirmen: Can dostluğumuz devam edecek
Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı Kepez Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem etkinliklerle kutladı