Marmaris’te beş yıldızlı alkolsüz halk plajı açıldı


Gündem 12.06.2021 08:30:00 0
Marmaris’te beş yıldızlı alkolsüz halk plajı açıldı

Kültür ve Turizm Bakanlığınca Bodrum ve Antalya’dan sonra Marmaris İçmeler’de de halkın kullanımına sunulan, beş yıldız kalitesinde hizmet verecek ücretsiz Halk Plajında; giriş ücretsiz, fiyatlar ekonomik olacak ama alkollü içecek servisi yok!..
               
AjansCANKA (MUĞLA)
Yapımı sırasında kimi çevrecilerce inşaasında beton aksam kullanıldığı gerekçesiyle tepki çeken plaj, daha önceki yıllarda  helikopter pisti olarak kullanılan blok beton alan da plaj alanına dahil edilerek, halkın hizmetine sokuldu
Marmaris İçmeler  Halk Plajının açılışı, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Marmaris Kaymakamlığı ev sahiplinde bugün (11 Haziran 2021); Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Daire Başkanı Güvenç Görgülü, Muğla Valisi Orhan Tavlı, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve Marmaris’in önde gelen turizmcilerin de katıldığı bir törenle gerçekleşti.               

Kültür ve Turizm Bakanlığınca son 3 yıldır devam eden Bodrum ve Antalya’dan sonra ücretsiz halk plajları projesinin devamı olarak hizmete giren Marmaris İçmeler Halk Plajı;  7 dekar alan üzerinde, 400 metre sahil uzunluğuna sahip ve 1000 şezlong kapasiteli. Önceki yıllarda helikopter pisti olarak kullanılan ve bugüne kadar kimsenin tepki vermediği, plajdaki en geniş beton dolgu alanı olan helikopter pistinin de plaj olarak halkın hizmetine sunulması, bu kez çevreci protestocuların tepkisini değil, takdirini kazandı.
             
Yetkililerden alınan bilgiye göre beş yıldız kalitesinde turizm hizmeti verecek olan plajda, bakanlığa ait diğer tesislerde olduğu gibi alkollü içecek servisi yapılmayacağı öğrenildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı