MARMO+MAC Doğal Taş Fuarına Çalışma Ziyaret


Gündem 26.09.2019 21:00:00 0
MARMO+MAC Doğal Taş Fuarına Çalışma Ziyaret
Vali Şıldak, MARMO+MAC Doğal Taş Fuarına Çalışma Ziyaretinde bulundu. 
 
Vali Hasan Şıldak,  25-28 Eylül tarihleri arasında İtalya'nın Verona kentinde 54'üncüsü düzenlenen, MARMO+MAC Doğal Taş Fuarına çalışma ziyaretinde bulundu.
 
İlimizin güçlü sektörleri arasında yer alan mermercilik alanındaki en önemli fuarlardan biri MARMO+MAC Doğal Taş Fuarında Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur,  Burdur ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları Yusuf Keyik, Hasan Yalçın Meçikoğlu, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu ile birlikte incelemede bulunan Vali Şıldak, başta Burdur'dan olmak üzere Ülkemizden katılan firmaların standlarını ziyaret etti. 
 
Valimiz incelemeleri sırasında, ziyarette bulunduğu firmalara Fuarın bu alanda faaliyet gösteren bütün katılımcılara hayırlı olmasını ve sektördeki son gelişmelerin yakından izlenerek yerli üretici ve sanayicilerimize katkı sağlamasını diledi, verimli bir fuar geçirmeleri temennisinde bulundu.
Başkan Aydın’dan Demirel’e ziyaret Siirt’in Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın, Isparta’daki Süleyman Demirel Anıt Mezarı’nı ziyaret ederek 9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel için dua etti.
RATEM heyetinden Telif Hakları Genel Müdürü Yılmaz’a ziyaret Radyo Televizyon Meslek Birliği (RATEM) Başkanı Vedat Gündoğan ve beraberindeki heyet, Telif Hakları Genel Müdürü Erkin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Memurlara doğum sonrası 16 hafta ücretli izin Doğum iznine ilişkin önemli düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı’na sunuldu. AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan “Sosyal Hizmetler Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapıl
Benzin, Motorin ve LPG Fiyat Artışına Vergi Dopingi Cumhurbaşkanı Kararı ile devreye alınan eşel mobil sistemiyle, bazı petrol ürünlerinin fiyatı artarsa, artış tutarının yüzde 75'ine kadar ÖTV'si indirilecek.
Antalya’ya sel ve hortum desteği: 108 milyon liralık kaynak Sel ve hortumdan etkilenen Antalya’da zarar gören çiftçiler için 100 milyon lira, evleri hasar alan vatandaşlar için ise 8 milyon lira olmak üzere toplam 108 milyon liralık destek ödeneği gönderildi.