MARMO+MAC Doğal Taş Fuarına Çalışma Ziyaret


Gündem 26.09.2019 21:00:00 0
MARMO+MAC Doğal Taş Fuarına Çalışma Ziyaret
Vali Şıldak, MARMO+MAC Doğal Taş Fuarına Çalışma Ziyaretinde bulundu. 
 
Vali Hasan Şıldak,  25-28 Eylül tarihleri arasında İtalya'nın Verona kentinde 54'üncüsü düzenlenen, MARMO+MAC Doğal Taş Fuarına çalışma ziyaretinde bulundu.
 
İlimizin güçlü sektörleri arasında yer alan mermercilik alanındaki en önemli fuarlardan biri MARMO+MAC Doğal Taş Fuarında Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Yasin Uğur,  Burdur ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları Yusuf Keyik, Hasan Yalçın Meçikoğlu, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu ile birlikte incelemede bulunan Vali Şıldak, başta Burdur'dan olmak üzere Ülkemizden katılan firmaların standlarını ziyaret etti. 
 
Valimiz incelemeleri sırasında, ziyarette bulunduğu firmalara Fuarın bu alanda faaliyet gösteren bütün katılımcılara hayırlı olmasını ve sektördeki son gelişmelerin yakından izlenerek yerli üretici ve sanayicilerimize katkı sağlamasını diledi, verimli bir fuar geçirmeleri temennisinde bulundu.
Isparta’da İlk Taziye Evi Açıldı BEKDER öncülüğünde ve belediye desteğiyle hizmete giren taziye evi, ilk olarak Şerife Tunç için kapılarını açarak vatandaşların acılarını birlikte paylaşmasına imkan sağladı.
Gölcük Tabiat Parkı’nda alt yapı çalışmaları devam ediyor Gölcük Tabiat Parkı’nda alt yapı çalışmaları devam ediyor
Bayramda ulaşımda yoğunluk: 12 milyonu aşkın araç geçiş yaptı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı döneminde otoyol ve köprülerden toplam 12 milyon 338 bin 48 aracın geçiş yaptığını açıkladı.
Konya’da yolcu otobüsü devrildi: 14 kişi yaralandı Konya’nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3’ü ağır 14 kişi yaralandı.
Başkentliler mesire alanlarında bayramın tadını çıkardı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Çubuk-1 Barajı Rekreasyon Alanı ile Hacıkadın Kent Ormanı, Ramazan Bayramı boyunca vatandaşlardan büyük ilgi gördü.