Martı scooter Isparta'da hizmete girdi


Yaşam 5.07.2021 12:01:00 0
Martı scooter Isparta

Martı scooter kiralama Isparta'da hizmete girdi.

Martı scooter günümüzde sıklıkla kullanılan elektrikli araçlardan birisidir. Özellikle kullanım alanı ve ulaşım rahatlığı bakımından günümüzün vazgeçilmezleri arasında kendine önemli bir yer edinmeyi başarmıştır. Kısa mesafeli ulaşımda oldukça rahatlık ve kolaylık sağlamaktadır. Sizde Martı scooter'ın ne anlama geldiğini, nerelerde kullanıldığını öğrenebilir ve kullanım sağlayabilirsiniz.

Martı scooter kiralama nasıl yapılır?

Martı scooter 2020 fiyat tarifesi ve dakikalık kiralama ücretleri ne kadardır?

Şeklinde cevabı merak edilen soruları sizin için derledik.
Martı Scooter Kiralama Nasıl Yapılır? 2020 Fiyat Tarifesi Ve Dakikalık Kiralama Ücreti
Martı scooter elektrik ile çalışan ve şarj edilebilen şehrin tüm sokak ve mahallelerinde bulunan bir oluşumdur. Kısa mesafeli ulaşımlarda kolaylık ve rahatlık sağlamaktadır. Kullanımı oldukça basit ve hızlıdır. Hızını ayarlayabilirsiniz. 


Martı Scooter Kiralama Nasıl Yapılır?

Martı scooter kiralama yapabilmek için telefonlarınıza Martı uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Uygulama üzerinden gerekli kayıt bilgilerinizi doldurup banka ya da kredi kartınızı uygulamaya tanımladığınız taktirde üye işlemleriniz tamamlanır ve kiralamaya hazır duruma gelirsiniz. Uygulama üzerinde üyelik işlemleri bittikten sonra bulunduğunuz konumdaki Martı scooterlar harita üzerinde yeşil daire içinde gösterilir.

Bulunduğunuz konumda size yakın ve şarj durumu müsait olan hangi scooter var ise yeşil daire butonuna tıklayarak ve Martı scooter üzerinde bulunan QR kodunu telefona okutarak kiralama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hatta uygun scooter bulup biraz uzak mesafe var ise rezervasyon yapma seçeneğine tıklayarak aracın yanına gidene kadar o scooter size atanmaktadır. Kiralama başlar başlamaz yapacağınız şey scooterları kontrol etmek ve kurallara uymaktır. Herhangi bir sorun olduğunda ise yine telefon uygulaması üzerinden Martı editörlerine rahatlıkla ulaşıp sorunlar çözülmektedir. 

Martı Scooter 2020 Fiyat Tarifesi Ve Dakikalık Kiralama Ücreti

Martı scooter, kiralama başlar başlamaz 1,99 TL açılış ücreti yansıtmaktadır. Daha sonra dakikalık olarak 0,79 kuruş ücretlendirme yapılmaktadır. Her bütçeye uygunluğu ile gün içinde birçok kişinin ihtiyaçlarını karşılamakta ve ulaşımı kolay hale getirmektedir.

Martı Scooter Kuralları ve Avantajları Nelerdir? 

Martı scooter, 18 yaş ve üstü için bulunmaktadır. 18 yaş altı kesinlikle kiralama yapamaz. Martı scooter tek kişiliktir ve daha fazla kişi ile binilmesi ceza almanıza sebep olmaktadır. Martı scooter'ın toplu taşıma araçlarında ve özel araçlarda taşınması yasaktır. Martı Kullanırken trafik kurallarına uyulması gerekmektedir. Belirlenen hizmet bölgesi dışına araçlar bırakılmamaktadır.

Avantaj olarak ise uygulama içinde martı cüzdanım kategorisine istediğiniz miktarda para yükleyebiliyor ve rahatça kiralama yapabiliyorsunuz. Ayrıca bazı zaman dilimleri içerisinde çeşitli kampanyalar ile indirim uygulanmaktadır. Bir diğer avantajı ise ulaşmak istediğiniz yere ucuz ve hızlı bir şekilde gitmenizi sağlamasıdır. 

Detaylar için tıklayınız

https://www.marti.tech/


Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı
Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak
Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı