MASFED Başkanı Aydın Erkoç güven tazeledi


Gündem 18.06.2021 11:30:00 0
MASFED Başkanı Aydın Erkoç güven tazeledi

MASFED 4. Olağan Genel Kurulu 60 ilde faaliyet gösteren Dernek Başkanlarının yoğun katılımıyla gerçekleşti; Aydın Erkoç yeniden Başkan seçildi.

İSTANBUL (İGFA) - Avrupa ve Orta Doğu’nun en büyük otomobil ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’de düzenlenen toplantıya MASFED’e bağlı il dernek başkanlarının yanı sıra sektör temsilcileri ve motorlu araç satıcıları katıldı. Sektörün gelişimine önemli katkılar sağlayan ve sayıları her geçen gün artan tüm il ve ilçe derneklerini MASFED çatısı altında toplayan Başkan Aydın Erkoç, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Yeni dönem yol haritasını da açıklayan Erkoç ikinci el otomobil sektörünün ihtiyaç ve beklentilerini tespit ederek sorunların çözümü için çalışmaya devam edeceklerini ve Türkiye’de faaliyet gösteren tüm il derneklerini MASFED bünyesine katarak büyümeyi sürdüreceklerini ifade etti.
MASFEDİN YÖNETİMİ
Aydın Erkoç, Ahmet Duran Uçar, Ahmet Gündüz, Necati İshak, Haluk Olcay, Feyzi Demir, Edip Batumlu, Levent Bal, Erdoğan Bayrak, Serkan Karakadılar, Hayrettin Ertemel, Bekir Selvi, Fahri Yandık, Muğdat Kargun, Hasan Yoğurtçu, Ömer Bentoğlu, Şükrü Kanatlı, Mustafa Yurdakul, Necip İrdem, İsmet İnan, Cuma Ali Çelik, Sedat Öksüz, Ömer Kaya, İbrahim Öcal, Mehmet İnce, Hasan Sargın, Hasan Kahyaoğlu, Görkem Konu, Yaşar Terzi, Tunç Batıgün, Servet Küçük, Mahmut Ulucan, İsmail Aydınkaş, Fahrettin Batı, Zafer Uslu, Niyazi Berktaş.


"Hem Antalya hem Beşiktaş'taki cinayetin failleri hesap verecek" Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sonrası ilk kez toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!! ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!!
Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı
"Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir" "Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir"
ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ