MASKİ Atık Yönetim Planını yeniliyor

MASKİ tarafından Akhisar Atıksu Arıtma Tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüğüne yapılan ‘Atık Yönetim Planı’ başvuru onaylandı ve çalışmalara başlandı.


Gündem 26.09.2021 14:00:00 0
MASKİ Atık Yönetim Planını yeniliyor

MANİSA (İGFA)-  Manisa'ya bağlı Akhisar ilçe belediyesinden alınp MASKİ Genel Müdürlüğü'ne devredilen Akhisa Atıksu Arıtma Tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüğüne yapılan ‘Atık Yönetim Planı’ yenileme başvurusu onaylandı.

Yenileme çalışmaları hakkında konuşan  MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan
Çevik, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün liderliğinde Atıksu Arıtma Tesislerimizi başarılı bir şekilde işletiyor, görev ve sorumluluğumuzun bilincinde Manisa’ya hizmet etmeye devam ediyoruz." dedi. 

Manisa için il genelinde başarılı bir şekilde işleyen atıksu arıtma tesisleri, MASKİ’nin yenileme başvurusu da Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından onaylandı. Düzgün bir şekilde işletilen tesislere verilen ‘Atık Yönetim Planı’ 3 yıl geçerli olacak.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “İdaremiz bünyesindeki tesislerimizi gelecek nesillere daha sağlıklı bir çevre ve Manisa bırakmak için büyük bir özveri ile çalıştırıyoruz." dedi.


Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak Kocaeli'de yeni araçlar İtfaiyenin gücüne güç katacak
Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta Bitkisel en yüksek yeterlilik fındıkta
Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor Tüketicilerin kahve tercihi değişiyor
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi, KTO ile iş birliği protokolü imzaladı
İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler İşte hazımsızlığa iyi gelen besinler