MASKİ, vatandaşın memnuniyeti için çalışıyor


Gündem 5.07.2021 17:00:00 0
MASKİ, vatandaşın memnuniyeti için çalışıyor

Kuruluşundan bu yana 17 ilçeye eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını aralıksız sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaş odaklı yapmış olduğu hizmetlerle gerek elektronik posta gerekse 185 Numaralı Çözüm Merkezi ve sosyal medya üzerinden gelen taleplere yapılan geri dönüşler sonrasında Manisalılardan teşekkür mesajları yağdı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile Manisalıları bir an olsun yalnız bırakmıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda 17 ilçeye eşit hizmet anlayışı ile çalışmalarını aralıksız sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğüne farklı platformlardan gelen taleplere kısa sürede dönüş sağlanarak çözüme ulaştırıldı. Çözüme ulaştırılan talepler sonrasında vatandaşlar tarafından gerek elektronik posta üzerinden gerekse de 185 Numaralı Çözüm Merkezi ve sosyal medyadan teşekkür mesajları yağdı.

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, il genelinde mesai mefhumu gözetmeden çalıştıklarını söyleyerek, altyapıdan üstyapıya, atıksu arıtma tesislerinden dere ıslah çalışmalarına, içme suyu sondajlarından içme suyu depolarının bakım onarımlarına kadar hizmet alanımızda yer alan tüm konularda yatırımlarımıza devam ettiklerini söyledi.


Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde
Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü
Başkan Arı Lale sanayide Başkan Arı Lale sanayide
Büyükkılıç: “Kütüphanelerimizle bugünümüzü ve yarınlarımızı ihya ediyoruz” Büyükkılıç: “Kütüphanelerimizle bugünümüzü ve yarınlarımızı ihya ediyoruz”
Düzce'de 53 yaşındaki kişi çatıdan düştü Düzce'de 53 yaşındaki kişi çatıdan düştü