Maviyemiş üreticisi Safir Berry, Manisadaki fuara katıldı


Gündem 5.11.2021 11:30:00 0
Maviyemiş üreticisi Safir Berry, Manisadaki fuara katıldı

Bursada ve Türkiyede maviyemiş üreticiliğinin önde gelen firmalarından olan Safir Berry A.Ş, 14. Adana Uluslararası Tarım ve Sera-Bahçe Fuarı ve Tekno Tarım Manisa 15. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı.

MANİSA (İGFA)- Yerli ve yabancı çok sayıda kurum ve kuruluşun katılımıyla gerçekleşen fuarlarda Safir Berry A.Ş, maviyemiş üreticiliği ve sektöre dair tecrübelerini paylaştı. Safir Berry A.Ş yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aysan, fuarların bölgesel ve ulusal üretim, istihdam ve ihracat alanlarında önemli katkı sağlayacağını vurguladı.

Maviyemişin, her geçen yıl üretim potansiyelini yukarılara taşıyarak bölgesel ve ulusal kalkınmada önemli bir yere sahip olduğunu belirten Turgut Aysan, "Maviyemiş, sağlığımızın korunmasına katkı sağlayan önemli bir meyve. Bu özelliğinin yanında üreticiye ekonomik anlamda büyük katkı sağlıyor" dedi. 


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı