MEHMET GÖKER MİLLETVEKİLİMİZE HASTANE YAPIMINA VERECEKLERİ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM :


Gündem 3.05.2020 12:58:00 0
MEHMET GÖKER MİLLETVEKİLİMİZE HASTANE YAPIMINA VERECEKLERİ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM :

MEHMET GÖKER MİLLETVEKİLİMİZE HASTANE YAPIMINA VERECEKLERİ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM :

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker’e Hastane Yapımına verecekleri destekten dolayı teşekkür etti.
Bir tıp doktoru olarak tecrübelerinden faydalanmak isteriz diyen Özçelik, Göker’in ödenek ile ilgili tereddütlerine de açıklık getirerek, TBMM’de hiç olmazsa Sağlık Bakanlığının Bütçesine olumlu oy vermesini ümit ediyorum dedi. Hastane İnşaat alanında kesilen ağaçlar konusunda yapılan basın açıklaması ile ilgili de kendisini istediği saatte arayarak bilgilendirebileceğini söyleyen Özçelik, Hastane bittikten sonra binlerce ağacı hastane bahçesine birlikte dikerek sularız diyerek, Hastane açılışında da tüm partilerimiz ile birlikte kurdeleyi CHP ÖRGÜTÜ ile birlikte keseriz dedi.
Milletvekili Bayram Özçelik “Burdurumuzun uzun yıllardır gündeminde olan hastane yapımı konusunda inşaat başlangıç aşamasına gelmiş bulunmaktadır. NEDEN BU KADAR GECİKTİĞİ ve YAŞANAN SÜREÇLER İle ilgili belgeleri İl Başkanımız Volkan Mengi tarafından komuoyuna paylaşılmıştır.”dedi

BU SAATTEN SONRA BUNLARI KONUŞALIM

Burdur’a modern bir hastane kazandıralacağını belirten Milletvekili Özçelik “Bu saatten sonra 86 dönümlük alana sahip, 110 Odası tek kişilik 10 odası Suit , 110 Odası çift kişilik içerisinde özel tuvalet ve banyosu bulunan toplam 475 yatak kapasiteli , bünyesinde 14 ameliyatyanesi, 54 yoğun bakım ünitesi, 115 poliklinik odası bulunan, bugünkü hastanemizde olmayan laboratuar ve ünitelerin kurulmasını, 495 açık Otoparkı, 256 kapalı otoparkı olacak hastanemizi konuşup değerlendirmemiz daha büyük önem arz etmektedir.” açıklamasında bulundu.

TIP DOKTORU OLARAK TECRÜBELERİNDEN YARARLANMAK İSTERİZ

Hastanenin Eğitim Araştırma Hastanesine dönüştürülmesi için çalışmalar gerçekleştirileceğini belirten Milletvekili Bayram Özçelik “Milletvekili Arkadaşım Mehmet Göker’in, yıllardır Tıp Doktoru olarak hastanelerde bulunmuş olması Burdur için bir kazanım olması gerekmektedir , bunun için de tecrübelerinden yararlanmak isteriz. Hastanemiz Burdurumuza kazandırıldıktan sonra da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesimiz ile birliket Afile Yöntemi ile Eğitim Araştırma Hastanesine dönüşmesini de beraber gerçekleştiririz İnşaallah.Vekil arkadaşım Mehmet Göker’in Hastane ile ilgili yanlış bilgilerini de tabiki düzeltmek isterim; Samimiyetle söylemek isterim ki yerel seçimler öncesi ihalesi tamamlandı. İlgili firma Burdur’a geldi fakat yapılan itirazlar, Mahkemeye ve KİK’e götürülmesi sonucunda Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü 2019 Deprem Yönetmeliğini ve Hastane Resmi Yatak Sayısını 300’den 400’e çıkarmak için ihaleyi iptal etti. Bunların akabinde proje sil baştan revize edilerek 25 Aralık 2019 tarihinde 2. ihaleye çıkılarak bu noktaya gelindi.” Şeklinde açıklamada bulundu.

SAĞLIK BAKANLIĞI BÜTÇESİNDE OLUMLU OY BEKLİYORUZ

Milletvekili Göker’in bütçe oylamalarında Sağlık Bakanlığı bütçesi oylamasında olumlu oy vermesini beklediklerini söyleyen Milletvekili Bayram Özçelik “Vekilimiz Göker merak etmesin. Hastanenin başlanması için ayrılan 46.008.000 TL ödeneğine bizler güçlü AK Parti Hükümetimizin ve Bakanlığımızın bütçelerinden gerekli ödenekleri TBMM’de bulunan Yasin Uğur Milletvekilimizle ve Sizin’de desteğinizi alarak bitirmeye çalışırız. Bu ödenekle Bu Hastane Bitmez değil Yeter ki her yıl yapılan TBMM’de bütçe görüşmelerinde mümkünse Sayın Milletvekilimiz Göker TBMM’de bütçenin tamamına olmasada Sağlık Bakanlığının bütçesine OLUMLU OY vermesini ümit ederiz.” Dedi.

TAKİPÇİ OLMASINDAN MEMNUNİYET DUYARIZ

Kendilerini aradıklarında her zaman bilgilendirmede bulunacaklarını belirten Milletvekili Bayram Özçelik “Milletvekili Arkadaşım Mehmet Göker’in hastane yapımına itiyatlı yaklaşım Takipçisi olacağını söylemesinden memnuniyet duyarız. Fakat dünki gibi apar topar Hastane Arsasına ,hastane sahasına gidip, kurumuş ağaçların görüntüsünün başında bulunup, bugün de destek açıklaması yapma durumuna düşmemek için kendisine önerim, siyasette tecrübeli bir arkadaşı olarak HEMEN BİZİ ARAMASI olacaktır. Aradığı ve görüşmek istediği takdirde anında kendisine bilgi vermekten gocunmayız. Yeter ki bize ulaşsın, ulaşamaz ise Bize mesajla ‘ARA GÖRÜŞELİM’ dese hemen döner gerekli bilgilendirmeyi yaparız.” dedi.

BİNLERCE AĞACI HASTANE BAHÇESİNE BİRLİKTE DİKERİZ

İnşaat tamamlanması ile binlerce ağacı birlikte dikeriz diyen Milletvekili Bayram Özçelik “Hastane yapıldıktan sonra kendisi ile Hastanemizin bahçesine binlerce ağaç dikeriz. Hatta yeni yapılacak hastanemizin Göl’e doğru ön kısmını, yine Millet Bahçesi yapmak için Milli Savunma Bakanlığından,Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza alınacak Olan 130 dönüm alana da onbinlerce ağacı birlikte diker ve sularız.” açıklamasını yaptı.

AÇILIŞ KURDELASINI CHP ÖRGÜTÜ İLE KESERİZ

Yatırımı Hükümetimiz yapar, hep birlikte kurdeleyi keseriz diyen Milletvekili Bayram Özçelik “Hastanemizin yapımı öncesi YER TESLİMİNDE ‘Biz Çağrılmadık’ telaşına girilmesine hiç gerek yok,Şahsımda Bulunamadım,Bu siyasetin gereği ve normal bir durum. Ama Hastane yapımı tamamlandıktan sonra modern hastanemizin açılışını TÜM SİYASİ PARTİLERİMİZLE beraber olduğu gibi inşallah CHP ÖRGÜTÜ ile açılış kurdelesini beraber keser, hatıra fotoğrafı çektiririz. Amaç burada inşaat başladıktan sonra en kısa sürede,En Hızlı bir şekilde İnşaatı tamamlatıp, şuan ki hastanemizden taşınmasını sağlamak. Şehir içerisinde kalan CAMLI Hastane binamızı da yine sağlık bakanlığımızın destekleri ile sağlık hizmetlerinin verilmesini sağlamaktır.
Devrem, Meslektaşım Milletvekili Arkadaşım Mehmet Göker’e Hastane Konusundaki destekleri için tekrar teşekkür ederim. Kamu oyuna sevgi ve saygılarımla.”dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü