Gündem

Gündem Haberleri

Mehmet Şengeldi Mamak FK’da


Gündem 1.07.2021 11:30:00 0
Mehmet Şengeldi Mamak FK’da

Bursa ve Türk futbolunun önemli isimlerinden, deneyimli teknik adam Mehmet Şengeldi, Misli.com 3’ncü Lig ekiplerinden Mamak FK ile sportif direktörlük konusunda anlaşmaya vardı.

BURSA (İGFA) - Geçtiğimiz sezon Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grup’tan küme düşen Mamak FK, Türk futbolunun yetiştirdiği kıymetli isimlerden Mehmet Şengeldi ile anlaşma sağladı. Futbolculuk kariyerinde Bursaspor, Sönmez Filament, İznikspor, Sümerbank (Bursa) Merinos, Yeni Nazilli (Nazilli Belediyespor), Ödemişspor, Altınordu, Manisa Sümerbank ve Petkimspor formalarını terleten Şengeldi, antrenörlük kariyerine Bursa Romanspor’da başlamıştı.

Amatör küme takımlarından Vatanspor, Atıcılarspor, Cumalıkızıkspor, İnegöl Karadeniz Güvenspor ve son olarak İnegöl Akhisarspor’da şampiyonluklar yaşayan Mehmet Şengeldi, Yeşil Bursa, Kuşadası 1922, Antalya Kepezspor’un ardından Mamak FK ile sportif direktörlük konusuna anlaşmaya vardı. 3 yıldır TÜFAD Bursa Şubesi yönetim kurulu üyeliğinde bulunan Şengeldi, BASKF İl Tertip Komite üyeliğini yürüten Şengeldi, “ Ankara temsilcisi Mamak FK ile tekrar 2’nci Lig’e yükselmeyi hedefliyoruz. Takımın başında milli eski futbolcu Mücahit Altıntaş ile deneyimli teknik adam Hasan Terzi bulunuyor. Kadroyu genç ağırlıklı isimlerden oluşturacağız. Sezon başı 1’nci ve 2’nci kamp yeri planlamasına başladık. Teknik kadro ile belirlediğimiz isimlerle görüşüyoruz” dedi.

Mamak FK Kulüp Başkanı Yusuf Bulut’un yaptığı teklifin bireysel hedefiyle örtüştüğü için kabul ettiğini aktaran 54 yaşındaki başarılı teknik adam, “ Bursa antrenörlüğünün şehir dışında da tanıtılması açısından önemli bir adım attım. Bursalı antrenörlerin bundan önce elde ettiği başarılara ben de yenisini eklemek istiyorum” açıklamasında bulundu.


Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.