Mehmet Tönge Altgeçidi asfaltlanıyor


Gündem 4.10.2022 22:44:00 0
Mehmet Tönge Altgeçidi asfaltlanıyor

Mehmet Tönge Altgeçidi asfaltlanıyor

Isparta Belediyesi tarafından şehir merkezi trafiğini rahatlatmak ve kentin 50 yıllık geleceği düşünülerek planlanan ve yapımı tamamlanan Mehmet Tönge Altgeçidinde asfaltlama çalışması başladı.

 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından şehir merkezinde trafiği rahatlatmak adına birçok çalışma yapıldı, yeni bulvarlar açıldı. Bu bulvarlardan birisi de yeni Adliye binası ile üniversite batı kampusunu birbirine bağlayan 7 kilometrelik yol oldu. Bu yolda ilk çalışma Başkan Başdeğirmen’in göreve başlamasının hemen ardından yeni Adliye kısmındaki yolda kalan 2 katlı evin mülk sahibi ile anlaşılarak yıkılmasıyla başlamıştı. Daha sonra Adliye kavşağından Ekonomi Kampusunun arka kısmından devam eden yolda üniversitenin batı kampusuna ulaşım sağlanmıştı. Bulvar ile Yusuf Yavuz Caddesini kesen kavşakta ise Mehmet Tönge Altgeçidi inşa edildi. İnşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından altgeçitte asfalt çalışması başlatıldı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalarda gidiş geliş 4 şeritli olarak inşa edilen altgeçit asfaltlanıyor.

Altgeçidin de hizmete açılmasıyla birlikte artık üniversite batı kampusu ile yeni Adliye binası arasındaki 7 kilometrelik yolda kesintisiz ulaşım sağlanacak. Ayrıca yine üniversite, yeni Zabıta Binası kavşağından yeni açılan DSİ Kanal Bulvarından Işıkkent, Batıkent, Binbirevler, Hızırbey, Dere, Yenice gibi mahallelere gidecekler bu yolu kullanabilecek ve böylelikle İstanbul Caddesi ve Mimar Sinan Caddesindeki trafik yükü azaltılarak büyük bir rahatlama sağlanacak.


Kepezli Osman Yunanistan yolcusu Kepez Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Osman Ege Özdemir, 52 kilogramda Türkiye Şampiyonu olarak Yunanistan’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
KONYAALTI'NDA GÖNÜLLÜLERDEN RESİM SERGİSİ Konyaaltı Belediyesi fuaye alanında Konyaaltı Sanatevi kursiyerleri tarafından yapılan yağlı boya resim sergisi açıldı. 2 hafta boyunca sürecek serginin açılışını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi.
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje Antalya'da 2024 yılının 2. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleşti. Mart ayı sonu itibarıyla 553 adet proje üzerinde çalışıldığı ve toplam bedelin 96 milyar 695 milyon TL olduğu açıklandı.
Şampiyon altınla ödüllendirildi Yunanistan’da 6-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Isparta 32 Spor’un 6 kez Türkiye Şampiyonu olan g...
Isparta’da yeni müftü görevine başladı Cumhurbaşkanlığı kararıyla Isparta’ya yeni müftü atandı. Çorum Müftüsü Muharrem Biçer, Isparta müftüsü oldu. Müftü Biçer bu gün görevine başladı. Isp...