Mehmet Tuğrul Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne Atandı


Gündem 6.05.2020 00:00:00 0
Mehmet Tuğrul Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne Atandı

Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne Burdurlu Mehmet Tuğrul atandı.

Burdur İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürlüğü görevini vekaleten yürütürken Isparta İl Müdürlüğüne atanan Mehmet Tuğrul, Burdur İl Müdürü olarak memleketinde görev yapacak.

 

MEHMET TUĞRUL KİMDİR?

1967 yılında Burdur İli Gölhisar ilçesinde doğdu. İlk ve Ortaokulu Gölhisar’da, lise öğrenimini Burdur’da tamamladı. 1990 yılında Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Kültürteknik bölümünden mezun oldu. 1990-1991 yıllarında özel sektörde pazarlama müdürlüğünde bulundu. 1993 Ocak ayında Burdur Emniyet Müdürlüğünde göreve başladı. 1995-1998 yıllarında Mülga Köy Hizmetleri Muş İl müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevinde bulundu. 1998 Haziran-2010 Aralık arası Isparta Köy hizmetleri İl Müdürlüğü ve daha sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde 4 yıl Şube Müdürlüğü ve Ziraat Mühendisi olarak görev yaptı. 2010 dan itibaren de Burdur İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde çalışmaktadır. Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürlüğü görevinden Isparta’ya atanmıştır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Isparta Aliköy'de cemevin temel atma töreni gerçekleşti Aliköyü Bektaşi Alevi Ehlibeyt derneği tarafından yapımına başlanan cemevi için bugün tören düzenlendi.
Alanya Aksaraylılar Platformu’ndan Geleneksel İftar Yemeği Alanya Aksaraylılar Platformu, 1 Mart 2026 tarihinde Alanya Öğretmenevi’nde düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde, Aksaraylı hemşerilerini ve davetli misafirlerini bir araya getirdi.
Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Uluborlu’da Ramazan bereketini paylaştı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Uluborlu Kutlubey Yurdu’nda öğrencilerimizle ilçedeki büyüklerimizi aynı iftar sofrasında buluşturarak Ramazan’ın paylaşma ve birlik ruhunu yaşattı.
Batıdan başlayarak sıcaklıklar yükselişe geçecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre, hava sıcaklıklarının batı bölgelerden itibaren artarak ülke genelinde mevsim normalleri seviyesine ulaşması bekleniyor.
Metin Külünk: “FETÖ ile masaya oturmak isteyen içerideki işbirlikçiler açığa çıkarılmalı” Eski İstanbul Milletvekili ve AK Parti kurucu isimlerinden Metin Külünk, FETÖ’ye ilişkin gizli görüşme iddialarına tepki gösterdi. Külünk, “Sayın Cumhurbaşkanımızı bu örgütle masaya oturmaya zorlamak isteyen içerideki işbirlikçile