Memduh Büyükkılıç’tan Kayserispor kongresinde


Gündem 28.06.2021 08:30:00 0
Memduh Büyükkılıç’tan Kayserispor kongresinde

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Berna Gözbaşı’nın güven tazelediği Kayserispor Olağan Genel Kurulu’nda birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verdi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Başkan Memduh Büyükkılıç, Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen olağan genel kurulu’nda Kayserispor’un şehrin çok önemli bir değeri olduğuna işaret ederek, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesinin önemine vurgu yaptı. Kayseri’nin değerleri olduğunu kaydeden ve örnek olarak Mimar Sinan’ı, Erciyes’i ve Kayserispor’u gösteren Başkan Büyükkılıç, “Sadece teşekkür etmek, sadece dua etmek yetmez. Bunun yanında mali destekte mutlaka olmazsa olmazı. Şimdi şehir olarak bizim sıkıntımız yok. Cami diyoruz, okul diyoruz, sağlık ocağı diyoruz. Destek buluyoruz. Ama spor denilince biraz sıkıntıya giriyoruz. Demek ki güven sıkıntısı mı vardı” dedi.


Divan Başkanlığı’nı Yılmaz Büyüknalbant’ın yaptığı ve Berna Gözbaşı’nın güven tazelediği genel kurula, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel, MHP Milletvekili Baki Ersoy, CHP Milletvekili Çetin Arık, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ve bazı ilçe belediye başkanları ile çok sayıda davetli ve delegeler katıldı.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.