Memduh Büyükkılıç’tan Kızılay kermesi ziyareti


Gündem 19.06.2021 08:30:00 0
Memduh Büyükkılıç’tan Kızılay kermesi ziyareti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Filistinli yetimlere destek olmak için düzenlenen ve 3 gün sürecek olan kermes etkinliğine tüm hemşehrilerini davet etti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türk Kızılayı Kocasinan, Melikgazi ve Talas Şubeleri Kadın Kolları tarafından Filistin’deki yetimlere destek amacıyla düzenlenen kermese katıldı. Büyükkılıç, “Kızılay bizim yüz akımız. Sadece ülkemizin değil, sadece İslam âlemine değil, dünya insanlığına hizmet eden bir kurum ve kuruluşumuz” diyerek, Kayserilileri kermese davet etti.

Esenyurt Mahallesi’nde Mehmet Kürtüncü Camisi’nde cuma namazını kılan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

Daha sonra Başkan Büyükkılıç, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan ve Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte Türk Kızılayı Kocasinan, Melikgazi ve Talas Şubeleri Kadın Kolları tarafından Talas Paraşüt İndirme Alanı’nda düzenlenen kermesi ziyaret etti.

‘Kızılay Kadınları Filistin’deki Yetimlere Sahip Çıkıyor’ sloganı ile 3 gün sürecek olan kermeste kadınlarla birlikte gözleme pişiren Büyükkılıç, vatandaşlara tatlı ikramında da bulundu.

Burada açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Kızılay bizim yüz akımız. Sadece ülkemizin değil, sadece İslam âlemine değil, dünya insanlığına hizmet eden bir kurum ve kuruluşumuz, yaptığı çalışmaları takdir ediyoruz, emeği geçenlere dua ediyoruz, her yaptığı faaliyette mutlaka bizim desteğimizin olması, yanında olduğumuzu kamuoyu ile paylaşmamızın doğru olacağına inanıyoruz” dedi.


Doğal gaza Nisan'da zam yok! Doğal gaza Nisan'da zam yok!
Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak Küçükesence sağlıklı içme suyuna kesintisiz ulaşacak
ABD'li heyet TBMM'de ABD'li heyet TBMM'de
Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı