Memduh Büyükkılıç’tan Kocasinan mesaisi


Gündem 12.06.2021 08:30:00 0
Memduh Büyükkılıç’tan Kocasinan mesaisi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan ilçesinde Yemliha, Ebiç ve Mahzemin Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini dinledi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Cuma namazını Kocasinan İlçesi Yemliha Mahallesi’ndeki Emniyet Camisi’nde kılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, cami çıkışı vatandaşlarla sohbet etti. Pazar yerini de ziyaret eden Büyükkılıç, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Esnafa hayırlı, bereketli işler dileyen Başkan Büyükkılıç, talep ve isteklerini de sordu. 

Yemliha’daki gezinin ardından Ebiç Mahallesi’ne geçen Büyükkılıç, Kocasinan Ebiç Sosyal Tesisi’nde vatandaşlar ve muhtarlarla görüşüp taleplerini dinledi ve pandemi tedbirleri kapsamında kuralları da hatırlattı.

Başkan Büyükkılıç, talep ve isteklerin istişare edileceğini belirtti. Başkan Büyükkılıç, ardından Mahzemin Mahallesi’nde de vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükkılıç, gittiği mahallelerde vatandaşların isteklerini kırmayıp, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Büyükkılıç’a mahalle gezileri esnasında Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy da eşlik etti.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!