Memduh Büyükkılıç’tan Tapu ve Kadastro Teşkilatı’na tebrik


Gündem 23.05.2021 09:30:00 0
Memduh Büyükkılıç’tan Tapu ve Kadastro Teşkilatı’na tebrik

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tapu ve Kadastro 11. Kayseri Bölge Müdürü Mustafa Çetinkaya ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün kuruluşunun 174. yıldönümünü kutlayan Başkan Büyükkılıç, genel müdürlüğün altyapısını  

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Tapu ve Kadastro 11. Kayseri Bölge Müdürü Mustafa Çetinkaya, beraberindeki heyet ile birlikte Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Başkan Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ziyarette yaptığı konuşmada, belediye olarak kamu kurum ve kuruluşlarıyla dayanışmanın en güzel örneklerini sergilediklerini belirtti.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Tapu ve Kadastro 11. Kayseri Bölge Müdürü Mustafa Çetinkaya da, “2015 yılında başlayan web tapu projemiz, pandemi döneminde ilaç gibi oldu. Vatandaşımız tapu müdürlüğüne gitmeden bilgilerini internet üzerinden web tapu uygulamamız var, onunla bilgileri giriyor, işlem hazırlanıyor, mesaj gönderiliyor, harcını yatırdıktan sonra sadece tapu müdürlüğüne ıslak imzayı atmak için geliyor ve tapusunu alıyor. Vatandaşlarımız ayrıca web tapu aracılığıyla tapu senedi, ipotek belgesi, tapu kayıt örneği gibi belgeleri resmi olarak internet üzerinden alabiliyor” diye konuştu.


Isparta emniyetinden kaçak tütün ve vazol operasyonu Isparta emniyetinden kaçak tütün ve vazol operasyonu
HÜDA PAR’dan Ensar vakfına ziyaret HÜDA PAR Antalya İl Başkanlığından bir heyet, Ensar Vakfı Antalya Şubesi Yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Düzce'de zehir tacirlerine ağır darbe Düzce'de zehir tacirlerine ağır darbe
Malatya'nın ayağa kaldırılmasına devam Malatya'nın ayağa kaldırılmasına devam
Yenimuhacır'da gençlik halı sahada buluştu Yenimuhacır'da gençlik halı sahada buluştu