Memduh Büyükkılıçtan e38.com.trye inceleme

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ‘150’ci Yılda 150 Proje’ kapsamında hayata geçirilen www.e38.com.tr isimli dijital platformda satılan ürünlerin bulunduğu KAYMEK İhtisas Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Büyükkılıç, e-38’de ev t


Gündem 11.10.2021 09:00:00 0
Memduh Büyükkılıçtan e38.com.trye inceleme

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’nin önemli hizmetlerinden olan e-38 platformunun içerisinde satılan ürünlerin bulunduğu KAYMEK İhtisas Merkezi’ni inceleyerek, Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Oğuzhan Postallı ve KAYMEK A.Ş. Müdürü Denizhan Burhan’dan bilgiler aldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin sanat ve mesleki eğitimde markası olan KAYMEK’in el emeği göz nuru eserlerinin satıldığı elektronik ticaret sitesi olan www.e38.com.tr sitesini aylık on binlerce kişinin ziyaret ettiğini ifade eden Büyükkılıç, e-ticaret platformu e-38’in Kayseri’nin güzelliklerini tanıtmak için güzel bir fırsat olduğunu kaydetti.

“E-TİCARETİN HER GEÇEN GÜN ÖNEMİNİ ARTIYOR”

Hem tüketiciler, hem de satıcılar için avantajlı olan e-ticaret ortamının her geçen gün öneminin arttığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, yerel bir kuruluş olarak, bu alanda çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. E-ticaretin kısa süre içerisinde daha büyük kitleye ulaşması için en ideal yollardan biri olduğunu söyleyen Büyükkılıç, www.e38.com.tr sitemizde Kayseri’nin güzelliklerini tanıtmak için güzel bir fırsat. Kendimizi geliştirmek durumundayız. Ürettiklerimizi kenara atmıyoruz, değerlendirerek hareket ediyoruz. Ayrıca sitede hem kentimizin tanıtımı yapılıyor, hem de geleneksel el sanatlarımızın gelecek kuşaklara aktarılıyor diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Kocaeli'de 27 Mart’a özel prömiyer Kocaeli'de 27 Mart’a özel prömiyer
Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu
Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu
Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi Başkan Palancıoğlu iftarda hakemler ile bir araya geldi