Memduh Büyükkılıçtan esnafa ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Mimarsinan Semt Pazarı’nı ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Büyükkılıç, Mimarsinan Kapalı Semt Pazar Yeri’nde esnafları ziyaret ederek, bereketli işler diledi.


Gündem 3.10.2021 10:00:00 0
Memduh Büyükkılıçtan esnafa ziyaret

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Ahi ahlakı ile ahlaklanmış olan esnaflara talep ve istekleri olup olmadığını soran ve pandemi kurallarını hatırlatan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, pazarda fiyatların makul, ürünlerin kaliteli olduğunu vurgulayarak, pazar esnafına teşekkür etti. Başkan Büyükkılıç, gilaburu satan esnaf ile de sohbet ederek, bir doktor olarak sonbahar mevsiminde hasadı yapılan gilaburunun faydalarından bahsederek, şifa niyetine satıldığını söyledi.

Fotoğraf çektirmek isteyen esnaf ve vatandaşları da kırmayan Başkan Büyükkılıç, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde vatandaşlarla hem öz çekim yaptı, hem de hatıra fotoğrafı çektirdi. Büyükkılıç, öte yandan Sinan İlkokulu’nda eğitim gören öğrencileri de ziyaret ederek, öğrencilere eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.


Mudanya Üniversitesine yeni bölümler açılıyor Mudanya Üniversitesine yeni bölümler açılıyor
'1000 Çiftçi 1000 Bereket'e altın ödül '1000 Çiftçi 1000 Bereket'e altın ödül
Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program düzenledi Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program düzenledi
'Yapay zeka destekli müze'ye öncülük edecek 'Yapay zeka destekli müze'ye öncülük edecek
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon