Memurlar ek gösterge hakkı bekliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Attila Şahin, memurlara 3600 Ek Gösterge verilmesi konusuyla alakalı açıklamada bulundu.


Gündem 30.09.2021 15:30:00 0
Memurlar ek gösterge hakkı bekliyor

ORDU(İGFA)- CHP Ordu İl Başkanı Attila Şahin, 24 Haziran seçimleri öncesinde  3600 Ek Gösterge hakkı için söz verildiğini fakat bugüne kadar hiçbir adım atılmadığını  belirterek, “Milyonlarca öğretmen, sağlık çalışanı, polis, din görevlisi ve infaz koruma memurları artık iktidarın sözde vaatlerine inanmıyor. Her yıl 3600 Ek gösterge hakkı için oyalanan, hayalleri suya düşürülen memurlarımız, iktidarın samimiyetine güvenmiyor. Milyonlarca memur 3600 Ek gösterge hakkı için, Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarını bekliyor”  dedi.

Açıklamasına devam eden Başkan Şahin, adi, bir sözü, gerçekleştirilmeyen bir müjdeyi dile getirmek için toplandıklarını belirterek, “Bugün ülkenin her yerinde 3600 Ek Gösterge hakkı için yıllardır bekleyen, milyonlarca memurumuzun sesi olmak için buradayız. Türkiye’de milyonlarca kamu çalışanı Devletine verdiği hizmetlerin karşılığında insanca yaşamak için hak talebinde bulunuyor; çalışırken de emekli olduğunda da insanca yaşayabileceği bir ücret talep ediyor." dedi. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Sapanca Gölü'nde aralıksız çalışma Sapanca Gölü'nde aralıksız çalışma
Kocaeli'de 27 Mart’a özel prömiyer Kocaeli'de 27 Mart’a özel prömiyer
Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu Konya'da hafızlık öğrencileri iftar programında buluştu