Gündem

Gündem Haberleri

MEMURLARDA TEŞEKKÜR ETTİ


Gündem 12.11.2019 20:57:00 0
MEMURLARDA TEŞEKKÜR ETTİ

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Erdal Demiralay, ITKM konusunda TMSF ile protokol yapılması kararı alan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile AK Parti Meclis Grubu'na teşekkür etti.

 

Demiralay, "Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi, esnafıyla, tüccarıyla, saniyicisiyle, memuruyla, işçisiyle tüm Isparta'nın sorunudur. Bu cenazenin biran önce kaldırılması hepimizin ortak fikridir. Bu konuda önemli bir adım adan ve o adımını destekleyen Belediye Meclisi AK Parti Grubu üyelerine teşekkür ederiz. İnşallah ITKM bittiğinde Ispartamız ekonomik olarak daha da büyüyecek ve gelişecektir" diye konuştu.

Gülistan kapalı pazarı açılışına davet Isparta Belediyesi tarafından Gülistan Mahallesi’ne yapılan kapalı pazar alanının açılışı 7 Şubat Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen açılışa tüm vatandaşları davet etti.
Antalya’da esnaf odaları seçimleri gerildi: Bürokrasi iddiaları gündemde AESOB’a bağlı esnaf odalarında süren seçimler, muhalif adaylara yönelik baskı iddialarıyla gölgelenirken, bürokrasinin sürece müdahil olduğu öne sürüldü.
Türel’in tepkisi haberleri sildirdi Menderes Türel’in sosyal medyadan yaptığı sert açıklamanın ardından, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Can Okan Kıran’ın iddialarını haberleştiren bazı internet sitelerinin içerikleri yayından kaldırması dikkat çekti.
Kepez’de çevre kirliliğine sıfır tolerans Kepez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Sağlığı Birimi ekipleri, 2025 yılında ilçe genelinde gerçekleştirdiği denetimler sonucunda çevre kirliğine neden olan kişi ve işletmelere ait 98 araç plakasına toplam 3 milyon 12 bi
Tarım ihracatı Antalya’yı taşıdı Antalya’nın ocak ayı ihracatı yüzde 6,2 artarak 190,3 milyon dolara ulaştı. Toplam ihracatın yüzde 67’sini tarım ve tarıma dayalı ürünler oluşturdu.