Gündem

Gündem Haberleri

MEMURLARDA TEŞEKKÜR ETTİ


Gündem 12.11.2019 20:57:00 0
MEMURLARDA TEŞEKKÜR ETTİ

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Erdal Demiralay, ITKM konusunda TMSF ile protokol yapılması kararı alan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile AK Parti Meclis Grubu'na teşekkür etti.

 

Demiralay, "Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi, esnafıyla, tüccarıyla, saniyicisiyle, memuruyla, işçisiyle tüm Isparta'nın sorunudur. Bu cenazenin biran önce kaldırılması hepimizin ortak fikridir. Bu konuda önemli bir adım adan ve o adımını destekleyen Belediye Meclisi AK Parti Grubu üyelerine teşekkür ederiz. İnşallah ITKM bittiğinde Ispartamız ekonomik olarak daha da büyüyecek ve gelişecektir" diye konuştu.

Isparta Valisi Abdullah Erin’den gönüllere dokunan ziyaretler Isparta Valisi Abdullah Erin, bürokratlarla birlikte hasta, bakıma muhtaç, şehit aileleri ve yaşlıları evlerinde ziyaret ederek devletin şefkatli yüzünü sahaya yansıtıyor.
'Emekli maaşı'nı almak için dilekçe yazan Muhittin Böcek'e ret Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ünvanı elinden alınan tutuklu Muhittin Böcek'in dairelerine, araçlarına, nakit parasına, başkanlık maaşına, huzur hakkı ödemelerine ve emekli maaşına soruşturma kapsamında el konuldu.
Isparta Emniyeti’nden Bir Haftalık Bilanço Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, 25-31 Ocak 2026 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirdiği geniş kapsamlı denetimlerin sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Bir haftalık sıkı takip sonucunda 46 aranan şahıs adalete teslim edildi.
Antalya’daki otobüs faciasında can kaybı 10’a çıktı Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde sis ve kaygan yolun neden olduğu otobüs kazasında yaşamını yitirenlerin sayısı 10 oldu. Hayatını kaybedenler arasında 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Sudem Çakmak da bulunuyor.
Isparta Müftülüğü’nden Berat Kandili’ne özel program Isparta Müftülüğü, Berat Kandili dolayısıyla 2 Şubat Pazartesi günü Peygamber (Kavaklı) Camii’nde Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahi, sohbet ve duaların yer alacağı özel bir program düzenliyor.