Gündem

Gündem Haberleri

MEMURLARDA TEŞEKKÜR ETTİ


Gündem 12.11.2019 20:57:00 0
MEMURLARDA TEŞEKKÜR ETTİ

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Erdal Demiralay, ITKM konusunda TMSF ile protokol yapılması kararı alan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile AK Parti Meclis Grubu'na teşekkür etti.

 

Demiralay, "Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi, esnafıyla, tüccarıyla, saniyicisiyle, memuruyla, işçisiyle tüm Isparta'nın sorunudur. Bu cenazenin biran önce kaldırılması hepimizin ortak fikridir. Bu konuda önemli bir adım adan ve o adımını destekleyen Belediye Meclisi AK Parti Grubu üyelerine teşekkür ederiz. İnşallah ITKM bittiğinde Ispartamız ekonomik olarak daha da büyüyecek ve gelişecektir" diye konuştu.

Bilal Özel: Üreticinin yükü hafifledi Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel: “Oluşacak maliyet avantajı gecikmeden iç piyasaya yansıtılmalı. Kararın gübre fiyatlarında yaklaşık %6,5 düşüş sağlaması bekleniyor.
Keçiborlu’da birlik ve bereket sofrasında buluşma Isparta Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, belediye iftar sofrasını ziyaret eden AK Parti MKYK Üyesi Fahrettin Yahşi ve ekibine teşekkür etti.
Antalya Kaleiçi’nin 800 Yıllık Gizli Hazinesi Gün Yüzüne Çıktı Selçuklu dönemine ait 45 fetih kitabesi, sur ve ev duvarlarından gün yüzüne çıkarıldı. Kitabeler günümüz Türkçesine çevrilerek sergileniyor.
CHP Heyeti Çeltikçi Pazarında Kadınlarla Buluştu “CHP Çeltikçi’de Kadınlarla Buluştu: Emekleri ve Dayanışmaları Kutlandı”
Bucak’a Yeni Sağlık Yatırımı: Aile Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyonu Geliyor AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapım ihalesinin 03 Nisan 2026 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı. Yatırım, ilçede sağlık hizmetlerine hızlı eri