Mengi: Attık tuttuk siyaseti geçmişte kaldı. 90'lı yıllarda kaldı


Gündem 5.09.2020 21:50:00 0
Mengi: Attık tuttuk siyaseti geçmişte kaldı. 90

Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, 5 Eylül Cumartesi günü yapılan Merkez İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'e yüklendi.

İşte AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi'nin yaptığı konuşmadan satır başları:
-Biz Ak Parti olarak hedeflerimize adım adım ilerlerken maalesef şehir merkezimizde 6 yıldır büyük bir proje bir yatırım bir çalışma göremedik.


-Biz siyaseten elimizden geldikçe uyarmaya çalışıyoruz. Sizin vaatleriniz var.Onları sırayla gerçekleştirmeniz gerekiyor.Biz Ak Parti olarak nasıl vaatlerimizi bir bir gerçekleştiriyorsak sizde gerçekleştirmeniz lazım ama maalesef göremedik.


-Hatta bir itirafa da şahit olduk.Ne dedi 2019'da..."Bizde attık tuttuk ama başa geçince böyle olmuyormuş" 


-Attık tuttuk siyaseti geçmişte kaldı. 90'lı yıllarda kaldı.


-Vakti zamanında 45 milyon borçla devraldığını anlattı.Şimdi Burdur Belediyesi'nin 140 milyona yakın borcu var. Ha sisteme düşmedi diyorlar.14 milyon borcu varmış. Biz bir sıfırı fazla söylüyormuşuz.

Başkan Mengi konuşmasında Burdur'un içme suyu projesinin tamamlanarak Burdur Belediyesi'ne devredileceğini söyleyerek 88 milyon TL'lik borcun 2020 yılı itibariyle Belediyeye kalacağını söyledi. İller Bankası'na bu tutarı belediyenin ödeyeceğinin altını çizen Başkan Mengi, "Şimdi ben bu borca kızıyomuyum, bu borca ağlıyormuyum? Niye bu şehre kazandırılması gereken bir işlem. Bu borçla şehrimiz büyük bir kazanım sağlayacak. Ağlamayacaksın arkadaş" ifadelerini kullandı.

Başkan Mengi konuşmasında son olarak Atık Su arıtma tesisine değindi. Mengi, Ercengiz'in kanalizasyon sularını istemiyoruz lafını çarpıttığını ifade etti.Burdur'u 20 yıl boyunca CHP'li belediyelerin yönettiğini söyleyerek kimsenin bu kanalizasyon işine el atmadığını fakat Ak Parti Belediyeciliğin 1.aşamasını gerçekleştirdiğini söyledi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Yığılca'da Ahmet Alkan farkı Yığılca'da Ahmet Alkan farkı
YASAV Başkanı Eren’den gençlere altın öğütler YASAV Başkanı Eren’den gençlere altın öğütler
Başkan Eren’den gençlere altın öğütler Başkan Eren’den gençlere altın öğütler
3 ilde 2 suç örgütü daha çökertildi 3 ilde 2 suç örgütü daha çökertildi