Mengi: Ekmek Fiyatını 1 buçuk TL'ye indirin


Gündem 19.02.2021 11:50:00 0
Mengi: Ekmek Fiyatını 1 buçuk TL

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Burdur Belediyesi'ne çağrıda bulunarak 2 TL olan ekmek fiyatının 1 buçuk TL'ye indirilmesinin çağrısını yaptı.

Başkan Mengi;

“BURDUR BELEDİYESİ ve ODALAR #EKMEK FİYATINI GÖZDEN GEÇİRMELİ ve FİYAT 1,5₺ OLMALI”

 
Geçen hafta Ekmek fiyatı itiraz komisyonunda son kez görüşülen Ticaret Bakanlığının olumsuz görüşü ve Valiliğin İtirazına rağmen odaların isteği ve Burdur Belediyesinin katılmayarak zamma dolaylı desteği ile (ki katılıp Valilikle beraber itiraz etseydi 2₺ geçmeyecek ve yeni gram ve fiyat teklifi odalara tekrar hazırlatacaktı) Ekmeğin yeni gramı ile birlikte fiyatı 2₺ olmuştur.
 
Ama bu fiyat ne Burdurlumuzu nede çoğu esnafımızı memnun etmiştir.
 
Özelikle ekmek satan bakkallar ve bazı fırıncılar yeni gramaja tepki gösterdiklerini duyduk ve Isparta’dan gelen Ekmeye bu işi mahkum etmek demektir dediklerini işittik. 
 
Özelikle Burdur belediyesinin Vatandaşımız ve esnafın arasını bir noktada buluşturması gerektiği, şehrin yerel yönetimi olarak Ekmek fiyatların belirlenmesindeki karar mekanizmalarından kaçması da akıl alır gibi değil.
 
“GÖLHİSAR BU İŞİ BAŞARDI”
 
AK Partili Gölhisar belediye başkanım şehr-i emin olarak devreye girdi esnafla ile vatandaşımızın istediği fiyatı buldu ve anlaştırdı. (200gr Emek 1,5₺ oldu) İşte belediye başkanlığı böyle olur. Teşekkürler İBRAHİM SERTBAŞ Başkanım.
 
Bu nedenle Ben tekrar Burdur Belediyesine ve Odalara seslenerek Ekmeğin gram ve fiyatının tekrar gözden geçirerek Vatandaşımızın istediği rakamlara çekmeleri için sesleniyor ve davet ediyorum.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak? Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi Bursa Yenişehir'de 'hayvan refahı' eğitimi
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi Bitki koruma sektöründe KEP dönemi