MERCEDES TUTKUNLARI ISPARTA’DA BULUŞTU


Yaşam 22.06.2020 01:57:00 0
MERCEDES TUTKUNLARI ISPARTA’DA BULUŞTU

Farklı illerden gelen yaklaşık 100 Mercedes tutkunu Isparta’da buluşarak, eski ve yeni model otomobillerini sergiledi.

Isparta Klasik Mercedes Kulübü tarafından ‘tanışma toplantısı’ adı altında bir buluşma düzenlendi. Işıkkent Mahallesi’nde gerçekleştirilen buluşmaya Isparta’nın yanı sıra Denizli, Konya, Afyonkarahisar ve Antalya’dan yaklaşık 100 Mercedes tutkunu katıldı. Klasik otomobillerin de sergilendiği buluşmada, araç sahipleri birbirleriyle sohbet ederek, hoşça vakit geçirdi. Buluşmada katılımcılara Isparta usulü kabune pilavı ve helva ikram edildi.

“Yıllardır büyük bir keyifle otomobillerimizi sergiliyoruz”

Isparta Klasik Mercedes Kulübü yöneticilerinden Yusuf Pamuk, yıldıza gönül verdiklerini belirterek, yıllardır büyük bir keyifle bu otomobilleri sergilediklerini söyledi. Pamuk, “Geçen yıl Afyonkarahisar’da buluşmuştuk, bu sene de orada olacaktı ancak şartlardan dolayı iptal oldu. Bu buluşma tanışma buluşması şeklinde oldu. Seneye inşallah daha büyük bir organizasyonu Isparta’da yapmayı düşünüyoruz. Antalya, Burdur, Denizli, Afyon, Konya gibi birçok ilden katılım var. Genel buluşma Türkiye genelinde oluyor ve bin kadar araç katılıyor. Şu anda burada ise 100’e yakın otomobil bulunuyor. Burada eski ve yeni model araçlar var. Bu bizim zevkimiz” diye konuştu.

“Yıldız bizim tutkumuz”

Klasik otomobil tutkunlarından Hayrettin Tuncay da, yıldızın kendileri için bir tutku olduğunu söyledi. Tuncay, "Yeri gelir tamir ederiz, yeri gelir dostlarımıza yardımcı oluruz. Yedek parça konusunda dostluk alışverişlerimiz var. Bugün de burada tüm dostlarımız toplandık” dedi.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü