Merkez Birliği 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Kasım 2021 tarihinde Ankara Meyra Palace Hotel’de gerçekleştirildi.


Gündem 17.11.2021 19:29:00 0
Merkez Birliği 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Merkez Birliği 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Kasım 2021 tarihinde Ankara Meyra Palace Hotel’de gerçekleştirildi. Genel Başkan Kamil ÖZCAN’ın açılış konuşmasının ardından Divan seçimi gerçekleştirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Burhan DEMİROK’da yaptığı konuşmada adaylara başarılar diledi. Divan heyeti tarafından Genel Kurul gündem maddeleri tek tek ele alındı ve oy kullanımına geçildi.
Bir 1 kişi, ayakta ve şunu diyen bir yazı 't DAMI OLAĞAN GENEL KU 16 KAY 2021 ANKARA TÜRK C* TDSYMB TÜRKİY DAMIZLIK IĞIR YETİŞTİRİCİLER MERKEZ' görseli olabilir
Burdur DSYB Yönetim Kurulu Başkanı Kamil ÖZCAN, Tokat DSYB Başkanı İlhan KÖTEN, Çorum DSYB Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz KAYA ve İzmir DSYB Yönetim Kurulu Üyesi Erman HARAN’ın aday olduğu Genel Kurul Toplantısına 80 ilden 504 delege katılım sağladı. Toplam 502 delegenin oy kullandığı seçimde, mavi liste (Erman HARAN) 51, kırmızı liste (Yılmaz KAYA) 85 ve beyaz liste (İlhan KÖTEN) 175 delegenin oyunu alırken, sarı liste (Kamil ÖZCAN) 188 delegenin oyunu alarak seçimi kazandı ve bir kez daha güven tazeledi.
Bir 1 kişi ve ayakta görseli olabilir
Genel Başkan Kamil ÖZCAN teşekkür konuşmasında, “Burada kaybeden yok birlikte kazandık. Birlikte güç olacağız. Yeni projeler ve yeniden hizmet etmek için bana teveccüh gösteren oy veren ya da vermeyen tüm delegelerimizi ayrıca alın teri ile çalışan yetiştiricilerimizi muhabbetle selamlıyorum. Yeni dönemimizde de onların sorunları sorunlarımız, dertleri dertlerimiz olacaktır. Sorunlarımızı el birliği ile çözeceğiz.” dedi. Teşekkür konuşmasının ardından tüm başkan adaylarını davet eden Sayın ÖZCAN birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Bir 12 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Merkez Birliği delegelerine yakışır şekilde geçen Genel Kurul Toplantısı birlik ve dayanışma ruhu içinde tamamlandı. Genel Kurula katılım sağlayan tüm delegelerimize ve misafirlerimize şükranlarımızı sunarız.
Yeni Yönetim ve Denetleme Kurulumuza başarılar dileriz.
Bir 1 kişi, ayakta ve iç mekan görseli olabilir

Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı