Gündem

Gündem Haberleri

MESLEĞİNİZİ SEVİN


Gündem 11.10.2022 15:20:00 0
MESLEĞİNİZİ SEVİN

Isparta Belediyesinin davetlisi olarak şehre gelen fotoğraf sanatçısı Barış Kerim Cesur, ISUBÜ Teknik Bilimler MYO Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı bölümü öğrencileri ile bir araya geldi. Yaklaşık bir saat süren sunumda Cesur, Fotoğraf ve mesleğin inceliklerinden, teknik detaylara kadar birçok konuda bilgilendirme yaptı. Cesur,  gittiği şehirlerde çektiği resimleri sine vizyonla göstererek resimlerin detaylarını anlattı, öğrencilerin merak ettiği soruları cevapladı.  Fotoğrafçılığın ve bu mesleğin kendi içinde çeşitlendirilebileceğini belirten Cesur, ‘hangi alanda yürürseniz yürüyün öncelikle mesleğinizi sevin’ dedi.

Teknik Bilimler MYO amfisinde gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 100 öğrenci ile birlikte Medya ve iletişim Uygulama ve Araştırma Merkez müdürü Öğr. Görevlisi Fatih Ecevit,  Öğr. Görevlisi  Zafer Çağlar, Dr. Öğretim Görevlisi Mustafa Gökmen, Dr. Öğr Görevlisi Özgür Özen  hocalarda eşlik etti. Proğram sonrasında Teknik Bilimler MYO Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mikail Boz’un İmzaladığı belgeyi bölüm hocası Fatih Ecevit,  Fotoğraf sanatçısı Barış Kerim Cesur’a takdim etti.

İki Günlük Isparta programının ilk günü Belediye Kültür merkezinde sunum yapan fotoğraf sanatçısı Cesur, gündüzde yaklaşık 55 kişilik fotoğraf meraklısı ile Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ün misafiri olarak Eğirdir’de çekimler yaptı. Isparta’dan memnun ayrılan Cesur, emeği geçen, katkı veren herkese teşekkür ederek ilk fırsatta yeniden bu güzel şehre bir kez daha gelmek istediğini dile getirdi.

NURETTİN ARKAN


İzmit Belediye Meclisinde komisyonlar belirlendi İzmit Belediye Meclisinde komisyonlar belirlendi
Kırgızistan Ankara Büyükelçisi’nden KTO’ya ziyaret Kırgızistan Ankara Büyükelçisi’nden KTO’ya ziyaret
“Esnaflarımızın her zaman yanında olacağız” “Esnaflarımızın her zaman yanında olacağız”
Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti
Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri