Meteoroloji uyardı! Bu tarihe dikkat: 30 ilde kar yağışı bekleniyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki haftaya ait hava durumu tahmin raporunu internet sitesi üzerinden yayınladı. Buna göre; pazartesi ve salı günü aralarında İstanbul'un da aldığı çok sayıda ilde sağanak yağış bekleniyor. Çarşamba günü ise Düzce, Bile


Gündem 26.11.2021 23:59:00 0
Meteoroloji uyardı! Bu tarihe dikkat: 30 ilde kar yağışı bekleniyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki haftaya ait hava durumu tahmin raporunu internet sitesi üzerinden yayınladı. Buna göre; pazartesi ve salı günü aralarında İstanbul'un da aldığı çok sayıda ilde sağanak yağış bekleniyor. Çarşamba günü ise Düzce, Bilecik ve Kütahya'nın da aralarında olduğu 30 il için kar yağışı uyarısında bulundu. Peki hangi illerde sağanak ve kar yağışı etkili olacak?

İşte son dakika hava durumu haberinin detayları

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki haftaya ait hava durumu tahmin raporunu internet sitesi üzerinden yayınladı. Rapora göre; pazartesi ve salı günü İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'nın da aralarında olduğu çok sayıda ilde sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

Çarşamba günü ise Karabük, Düzce ve Bolu'nun da aralarında bulunduğu 30 ilde kar yağışının etkili olması bekleniyor.

HANGİ İLLERDE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR?

Düzce, Bilecik, Kütahya, Uşak, Bolu, Eskişehir, Afyonkarahisar, Isparta, Karabük, Bolu, Ankara, Kastamonu, Çankırı, Kırıkkale, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Aksaray, Niğde, Karaman, Amasya, Tokat, Sivas, Gümüşhane, Erzincan, Bayburt, Erzurum, Ardahan, Kars, Ağrı

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların batısında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar'ın güney yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına(40-70 km/sa) şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

EDİRNE 9°C, 18°C

İSTANBUL 13°C, 18°C

KIRKLARELİ 11°C, 18°C

Parçalı çok bulutlu aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

KOCAELİ 13°C, 22°C

EGE

Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kuzey Ege kıyıları ile Aydın ve Muğla çevreleinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar'ın güney yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına(40-70 km/sa) şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR 7°C, 16°C

Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın sağanak yağışlı

DENİZLİ 12°C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

İZMİR 17°C, 22°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

MUĞLA 10°C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Hatay'ın batı ilçelerinin sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar'ın batısında güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

ADANA 11°C, 21°C

ANTALYA 15°C, 20°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli merkez ve doğu ilçelerinde şli ve yer yer aşırı olması bekleniyor.

HATAY 9°C, 18°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu, batı ilçeleri hafif sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MERSİN 14°C, 21°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu

Son dakika: Meteoroloji uyardı! Bu tarihe dikkat: 30 ilde kar yağışı bekleniyor...
İÇ ANADOLU

Parçalı, yer yer çok bulutlu, bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Ankara'nın kuzey ve batısı ile Çankırı çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar'ın güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

ANKARA 8°C, 15°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu, sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın kuzey ve batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ESKİŞEHİR 7°C, 16°C

KONYA 7°C, 15°C

SİVAS 4°C, 15°C

BATI KARADENİZ

Parçalı çok bulutlu, sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar'ın güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

BOLU 7°C, 16°C

DÜZCE 11°C, 21°C

KASTAMONU 0°C, 13°C

ZONGULDAK 13°C, 20°C

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ile Trabzon, Giresun, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar'ın Orta Karadeniz'de güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

ARTVİN 4°C, 12°C

Parçalı çok bulutlu

SAMSUN 11°C, 20°C

Parçalı çok bulutlu, sağanak yağışlı

TOKAT 5°C, 15°C

Parçalı çok bulutlu, sağanak yağışlı

TRABZON 10°C, 21°C

DOĞU ANADOLU

Parçalı yer yer çok bulutlu yarın Erzincan, Tunceli ve Malatya çevreleri ile bu akşam ilk saatlerde Van ve Muş çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve sabah saatlerinde doğusunda yeryer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ERZURUM -3°C, 7°C

Parçalı ve çok bulutlu

KARS -3°C, 6°C

Parçalı ve çok bulutlu

MALATYA 4°C, 12°C

VAN 2°C, 10°C

GÜNEYDOĞU ANADOLU

DİYARBAKIR 7°C, 15°C

Parçalı bulutlu

GAZİANTEP 7°C, 16°C

Parçalı bulutlu

SİİRT 7°C, 15°C

Parçalı bulutlu

ŞANLIURFA 10°C, 17°C

Parçalı bulutlu


Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı
Başkan Başdeğirmen: Üniversitemiz ile birlikte kentimizi daha da büyüteceğiz Başkan Başdeğirmen: Üniversitemiz ile birlikte kentimizi daha da büyüteceğiz
Isparta il koordinasyon kurulu toplantısında 2024 yılının İl 3 ayı değerlendirildi Isparta il koordinasyon kurulu toplantısında 2024 yılının İl 3 ayı değerlendirildi
Ümit Yılmazın İstanbul albümü tüm platformlarda yayında Ümit Yılmazın İstanbul albümü tüm platformlarda yayında
Kayseri'de suya yüzde 30 indirim Kayseri'de suya yüzde 30 indirim