Meteoroloji ve AFAD'dan peş peşe uyarılar! Hazır olun çok fena geliyor İstanbul, Samsun, Antalya...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD'dan peş peşe uyarılar geldi.Bugün birçok ilde kuvvetli yağış bekleniyor. Rize, Artvin'in kuzeyi, Ordu çevreleri ile Samsun'da şiddetli yağışlara bağlı olarak sel ve heyelan uyarısı yapıldı. İşte bölge bölge son durum...


Gündem 5.09.2022 18:52:00 0
Meteoroloji ve AFAD

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava durumu haritasında hem yağışlar hem de sıcaklar dikkat çekiyor. Özellikle bugün pek çok şehirde kuvvetli sağanaklar görülecek. AFAD'dan da kritik bir uyarı geldi. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten de salı ve çarşamba günü serinlemenin daha fazla hissedileceğini açıkladı. Sonra bunaltan sıcaklar yine gelecek.

Meteoroloji'den yapılan açıklama:  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara’nın güney ve doğusu, Karadeniz, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Afyonkarahisar, Konya, Aksaray, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların; Samsun, Giresun ve Sinop çevreleri ile Kastamonu’nun kuzeyi, Giresun’un doğu, Trabzon’un batı ve doğu ilçelerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Rize, Artvin'in kuzeyi, Ordu çevreleri ile Samsun'un doğusunda yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor.

 

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret
24.04.2024'te 'evet' için yarıştılar 24.04.2024'te 'evet' için yarıştılar
Galataport İstanbul'a AB'den ödül Galataport İstanbul'a AB'den ödül
Mobil Kuaför ilçelerde 1658 vatandaşa hizmet verdi Mobil Kuaför ilçelerde 1658 vatandaşa hizmet verdi
Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti Almanyalı mevkidaşına tarihi mektubun birebir basımını hediye etti